Sold out το Wacken 2021

0

Το Wacken Open Air 2021 είναι ήδη sold out, σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, ενώ ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ποια συγκροτήματα, καλλιτεχνές θα συμμετάσχουν.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι οπαδοί μας! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε το Wacken Open Air 2021 μια αξέχαστη διοργάνωση. Θα χρησιμοποιήσουμε τον έξτρα χρόνο που έχουμε για να δείξουμε τις καλύτερες πτυχές του φεστιβάλ”, λέει ο συνιδρυτής του φεστιβάλ Holger Hübner, ενώ δηλώνει πως αυτό το Σάββατο θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα.

“Ξέρουμε ότι η κρίση που έχει ξεσπάσει δυσκολεύει πολύ τους οπαδούς από την άποψη της απασχόλησης, της έλλειψης επαγγελματικών ευκαιριών, απολύσεων, αρρώστιας σε όλες τις βιομηχανίες. Γι’αυτό είμαστε ακόμα πιο ευγνώμονες για την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου. Μας βοηθά να κοιτάμε μπροστά με σιγουριά και μας δίνει κίνητρο για να προετοιμαζόμαστε για το Wacken Open Air του χρόνου”, συμπληρώνει ο Thomas Jensen.

Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή διοργάνωση αν και ακυρώθηκε σαν συναυλία, θα λάβει χώρα ψηφιακά από τις 29 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου και μπορείτε να το παρακαλουθήσετε από εδώ wacken-world-wide.com κι εδώ MagentaMusik360!

WACKEN OPEN AIR online:
https://www.wacken.com
https://facebook.com/WackenOpenAir.official/
https://www.instagram.com/wackenopenair.official/
https://twitter.com/wacken