Spellbound – Spellbound

0

 

 

 

Οι Spellbound είναι μία νέα μπάντα από τη Σύρο που επιχειρούν αυτή την περίοδο τα πρώτα τους βήματα και με μεγάλη χαρά λάβαμε αυτό το demo για να το παρουσιάσουμε εδώ στο Rockpages. Το πρώτο που σε κερδίζει στις 3 αυτές συνθέσεις των Spellbound είναι ο επαγγελματισμός και το επίπεδο των μουσικών. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ πάνω στα τραγούδια και δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη του (κάτι σύνηθες για τα ελληνικά δεδομένα). Επιπλέον, τα γυναικεία φωνητικά σε συνδυασμό με τα μελωδικά heavy περάσματα της κιθάρας και τα «κολλητικά» refrains προσδίδουν έναν αέρα στο mini CD και οι Spellbound άνετα στέκονται ανάμεσα σε παρόμοιες, κορυφαίες μπάντες του είδους.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, τα παιδιά κινούνται περισσότερο στο χώρο των Evanescence και Lacuna Coil αφού τα φωνητικά τους δεν είναι οπερετικά (καλό αυτό) και το μουσικό ύφος δεν φλερτάρει με το συμφωνικό metal. Ειλικρινά πιστεύω  ότι αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία στους Spellbound αφού τα παιδιά και αξιόλογη δουλειά κάνουν αλλά ταυτόχρονα δείχνουν μία διάθεση για αναγνώριση που τόσο πολύ εκλείπει από τις σύγχρονες ελληνικές μπάντες. Καλή επιτυχία στους Spellbound.

Highlight: Το mini CD μπορείτε να το προμηθευτείτε μαζί με το τεύχος Απριλίου του εξαιρετικού περιοδικού Forgotten Scroll ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει κανονικά από την Hourglass Productions.

 

 

 

Tags