Η νεοσύστατη Atomic Fire Records ανακοίνωσε την υπογραφή των U.D.O. του Udo Dirkschneider, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν ένα special άλμπουμ την άνοιξη του 2022.

«Σαν ένας διεθνώς ενεργός καλλιτέχνης είναι πολύ σημαντικό για μένα να δουλεύω με αντίστοιχα έμπιστους και άκρως επαγγελματίες συνεργάτες εφόσον ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μας εξαρτάται άμεσα από τη δουλειά τους. Αλλά, μια φιλικη σχέση και μια διασκεδαστική καθημερινή συνεργασία είναι εξίσου σημαντικές. Με τους U.D.O. και τους Dirkschneider πάντα έδινα μεγάλη βαρύτητα στις μακροχρόνιες συνεργασίες, πράγμα που δεν έκανε και τόσο εύκολη την απόφαση να αλλάξουμε εταιρεία ξανά μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με την AFM Records. Θα ήθελα να ευχαριστήσω συγκεκριμένα τον Jochen Richert και την ομάδα του για μια ακόμα φορά για την έμπιστη και προσωπική τους συνεργασία τις τελευταίες δυο δεκαετίες», δηλώνει ο Στρατηγός.

«Μόλις όμως εμφανίστηκε η ευκαιρία να ακολουθήσω ένα καινούριο μονοπάτι με την νεοσύστατη Atomic Fire Records, και να εμπνευστώ από κάτι καινούριο, την άρπαξα αμέσως και δεν θα την άφηνα. Η ευκαιρία να συνεργαστώ με μια διεθνούς φήμης και επιτυχημένης ομάδας που αποτελείται από φίλους και συνεργάτες για πολλά χρόνια ήταν πολύ δελεαστική. Η ομάδα, το concept καθώς το διεθνές επαγγελματικό στήσιμο  της Atomic Fire Records με έπεισε και ανυπομονώ για το μέλλον και τη συνεργασία μου με τους Markus Wosgien, Markus Staiger και Florian Milz.