Τους παρακολουθούμε να ανθίζουν και χαιρόμαστε που μέσα σε μόλις εννιά χρόνια συστηματικής δισκογραφικής παρουσίας (θυμίζουμε ότι το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2002) έχουν καταφέρει τόσα πράγματα. Τέταρτο στούντιο άλμπουμ, συμβόλαιο με μια μεγάλη εταιρεία, εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ και πολλή μελωδία! Η τετράδα των Γερμανών και του Δανού παίζει τη μουσική για την οποία αγαπήθηκε και εμμένει στην πετυχημένη συνταγή. Κάνουν μόνοι τους την παραγωγή και εμπιστεύονται τη μίξη στον πολύ μεγάλο Tommy Hansen.
 
H μικρή εισαγωγή τελειώνει και το ομώνυμο κομμάτι «σκάει», με τους Stormwarrior να επιτίθενται ομαδόν. Υψηλές ταχύτητες, δίκασες, μελωδία και η χαρακτηριστική φωνή του Lars. Πριν προλάβεις να συνέλθεις, σε χτυπάνε ξανά με το “The ride to Asgard”, στο ίδιο μοτίβο. Έχουμε ξαναγράψει για τον τρόπο που παίζουν, υπάρχει αυτή η “Running Wild εσάνς”, κυρίως λόγω της ταχύτητας, αυτή τη φορά όμως το συγκρότημα παίζει τις συνθέσεις του πιο Maidenικά, πιο Acceptικά, περνώντας κάποιες καταπληκτικές δισολίες και θεματικές πλάτες… Το “Fyre & Ice” (ναι, έτσι το γράφουν) είναι πιο mid tempo, στέκεται πολύ εντυπωσιακά, ενώ αυτές οι υπέροχες μελωδίες συνεχίζουν να μας τρελαίνουν. Τώρα, για παράδειγμα, που ακούω το “Wolven Nights”… Αν ακούσετε πως ανοίγει το κομμάτι και πως, στη συνέχεια, «μπερδεύονται» πρώτη φωνή και δεύτερα…
 
Νομίζω πως όλοι όσοι συμπάθησαν το σχήμα στα προηγούμενα άλμπουμ του, θα το αγαπήσουν και θα το προτείνουν σε φίλους και γνωστούς. Είναι σοβαροί, είναι επαγγελματίες, παίζουν θαυμάσια μουσική και οι μελωδίες τους… ε, αυτές θα πρέπει να τις ακούσετε!