Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα studio και ένα live album, οι Ολλανδοί συνεχίζουν με εξαιρετικές επιδόσεις στα δύσβατα μονοπάτια του prog rock. Ακούγονται αρχικά σαν κλώνοι των Marillion, για όποιον όμως προσέξει τις δουλειές τους, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι Marillion ναι μεν είναι εκ των βασικών επιρροών του σχήματος, δεν το κρύβουν και οι ίδιοι άλλωστε, έχουν όμως πολλά και σημαντικά προσωπικά στοιχεία στη μουσική τους. Το “Songs For End Times” είναι μια αξιοπρόσεχτη από κάθε άποψη κυκλοφορία, αποτελούμενη από δώδεκα κομμάτια στα οποία η συνθετική ικανότητα αλλά και η τεχνική των μουσικών είναι άμεσα ευδιάκριτη και δίνεται η εντύπωση μιας παλιάς έμπειρης μπάντας από νέους αλλά υψηλών προδιαγραφών μουσικούς.
 
Στο album αυτό υπάρχουν και κάποιοι πολύ σημαντικοί guest μουσικοί όπως ο Steve Hogarth, o John Wesley, o Adrian Belew και ο Bruce Soord, άνθρωποι που δε βάζουν την υπογραφή τους οπουδήποτε, βάζουν όμως πολλά σκαλοπάτια ψηλά αυτούς με τους οποίους συνεργάζονται.
 
Οι Sun Domingo αξίζουν την προσοχή όλων των φίλων του progressive rock και όχι μόνο αυτού. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ποιοτική μπάντα που εξελίσσεται θαυμάσια σε έναν πολύ απαιτητικό χώρο του rock. Το “Songs For End Times” μπορείτε να το προμηθευτείτε από το website της Glassville Records, www.glassvillerecords.com .