Συγκλονισμένος ο Tobias Sammet από το θάνατο του Jim Steinman

0

Η είδηση του θανάτου του Jim Steinman πριν μερικές ημέρες επηρέασε τον ηγέτη των Avantasia και Edguy, Tobias Sammet, ο οποίος έγραψε δυο λόγια στα social media.

«Μόλις έμαθα τα τραγικά νέα. Αναπαύσου εν ειρήνη και καλό ταξίδι Jim Steinmam.

Άλλο ένα μέρος της νιότης μου πέθανε, άλλο ένα μέρος του μουσικού μου DNA. Τον λάτρευα σαν συνθέτη, αλλά ποτέ δεν τον συνάντησα. Το πλησιέστερο που έφτασα ήταν να μου ζήτησε να συμμετάσχω σε ένα μιούζικαλ, που δεν μπορούσα να κάνω, γιατί δεν είχα χρόνο και δεν μπορούσα να αντικαταστήσω τον Meatloaf. Όχι, ευχαριστώ, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να εκθέσεις τον εαυτό σου.

Ο Jim Steinman θα ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που ένας πεισματάρης σαν κι εμένα θα ήθελε να γράψει κανείς τραγούδι μαζί του. Έκλεψα από το έργο του πολλές φορές. Και πάντα θα αποδίδω φόρο τιμής στις συνθέσεις του.

Άλλη μια υπενθύμιση να αδράττουμε τη μέρα και να ακολουθούμε την καρδιά μας, γιατί οι μέρες μας σε αυτόν τον πλανήτη είναι μετρημένες.

Jim Steinman, η μουσική σου θα ζήσει για πάντα, θα ξεπεράσει την σημερινή σκατένια μουσική βιομηχανία κατά εκατομμύρια χρόνια. Το “Ghost In The Moon” ήταν ένας φόρος τιμής στις συνθετικές σου ικανότητες και απέτυχα ακόμα και να τις πλησιάσω.

Πάω να βάλω τώρα το “Bat Out Of Hell” με τέρμα την ένταση προς τιμήν σου ιδιοφυΐα!»