Σύμφωνα με τον Rob Halford και την πρόσφατη συνέντευξή του στο Metal Pilgrim, ο Andy Sneap θα συνεχίσει να βρίσκεται στη σκηνή με τους Judas Priest και στην επερχόμενη περιοδεία τους, εφόσον ο Glenn Tipton δεν μπορεί να παίξει live.

«Ο Andy βρίσκεται ακόμα στη θέση του Glenn με τις ευλογίες του Glenn. Είναι δεδομένο (ότι ο Andy Sneap θα περιοδεύσει με τη μπάντα). Και αισθανόμαστε όλοι ευγνωμοσύνη για τον Andy. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, αν ψάχνεις να βρεις κάτι καλό από όλη αυτή την κατάσταση. Η μέρα που ο Glenn είπε «νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να κατέβω και να έρθει στη θέση μου ο Andy» ήταν πολύ σημαντική. Ήταν μια επίδειξη έλλειψης εγωισμού. Αυτό είναι ο Glenn που εκτιμά τους Priest και τη φήμη τους, ειδικά στις συναυλίες. Ας είναι καλά ο Glenn. Και έτσι ο Andy ήρθε στη θέση του και έκανε εξαιρετική δουλειά στην περιοδεία για το “Firepower” και ανυπομονούμε να κάνει το ίδιο και στην περιοδεία για την 50η μας επέτειο. Και μην αποκλείετε το γεγονός ότι ο Glenn μπορεί να εμφανιστεί. Μπορεί να παίζει διαφορετικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην εμφανιστεί και να μην παίξει. Το έχω πει στον Glenn «απλά ανέβα στη σκηνή και σήκωσε το χέρι σου, κάνε devil horns και ο κόσμος θα τρελαθεί γιατί σε λατρεύει». Πιστεύω πως ο Glenn όλο και κάπου θα εμφανιστεί στην περιοδεία».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Judas Priest εμφανίζονται στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου 2022 στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο στα πλαίσια του Release Athens 2022.

Επίσης, ο Metal God είπε ότι ήδη το συγκρότημα γράφει υλικό για τον διάδοχο του “Firepower” με τον Glenn Tipton. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που γράψαμε (τον Φεβρουάριο του 2020) στο στούντιο του Glenn. Ήταν απίθανο. Λατρεύω κάθε φορά που ξεκινάμε τη διαδικασία για ένα νέο άλμπουμ, γιατί μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Πάντα λέγαμε ότι οι Priest δεν έχουν συγκεκριμένη ατζέντα, ή κάποια συγκεκριμένη ιδέα. Το “Firepower” ήταν ό,τι πιο κοντά σε αυτή τη φιλοσοφία. Θέλαμε μόνο να εστιάσουμε στα κλασικά στοιχεία των Priest και νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά. Έτσι, το επόμενο θα έχει το δικό του χαρακτήρα. Μιλώντας τώρα μπορώ να ακούσω τα τραγούδια στο κεφάλι μου και είναι φανταστικά. Νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι ένα σημείο, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ισχύει. Μπορείς να φτάσεις μέχρι εκεί που θες, αρκεί να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα συστατικά και αυτά για τους Judas Priest ήταν πάντα η ενέργεια του metal, η δύναμη του metal και οι ατελείωτες δυνατότητες. Και όλα αυτά με το δεδομένο ότι εγώ, ο Glenn και ο Richie Faulkner είμαστε πεινασμένοι για νέο υλικό, όπως πάντα. Ειδικά ο Glenn κι εγώ το κάνουμε αυτό ανέκαθεν, αλλά από όταν ήρθε μαζί μας και ο Richie ακόμα περισσότερο. Ο Richie είναι πραγματικά σαν ένα απύθμενο πηγάδι από riffs και ιδέες. Μερικές φορές του λέμε «πρέπει να σταματήσουμε τώρα για να χωνέψουμε ό,τι μας έπαιξες».