Οι Corrosion Of Conformity δημοσίευσαν μια απίστευη ιστορία την οποία αξίζει να διαβάσετε:

Καμιά φορά συμβαίνουν τρελά πράγματα. Ήμαστν στο Sauget στο Illinois όπου κάτι τύποι μας έδωσαν συγχαρητήρια για τη συναυλία μας και πιάσαμε κουβέντα. Ξαφνικά έβγαλαν μια πλαστική σακούλα με μια σκόνη, που ήταν οι στάχτες από τον πατριό του ενός τύπου, ο οποίος ήταν οπαδός μας. Μας ζήτησαν να πάρουμε μαζί μας τις στάχτες του Gary στην περιοδεία μαζί μας. Είπαμε ότι θα ήταν τιμή μας, αλλά από τη στιγμή που δεν γνωρίζαμε τον Gary, ίσως δεν θα έπρεπε να είναι υπ’ευθύνη μας το να αδειάσουμε κάπου ό,τι είχε απομείνει από αυτόν.
Με τα χίλια ζόρια πήραν πίσω τη σακούλα αλλά λίγο αργότερα την πέταξαν πάνω στην μύτη από το τροχόσπιτό μας, όπου την ανακαλύψαμε μετά από μερικές ημέρες.
Έτσι, βάλαμε τις στάχτες του Gary σε μια βάση ποτηριού μπροστά στο tour bus και ήταν μαζί μας για μερικές χιλίαδες μίλια. Το crew μας μοιράστηκε μερικά ποτά με τον Gary. Με την ολοκλήρωση της περιοδείας μας πήγαμε τον Gary στον ωκεανό στην Virgina beach και παρακολουθούσαμε καθώς τα κύματα έπαιρναν τα απομεινάρια του.
Σημείωση: ο Gary έμαθε τη μουσική μας όταν το οικογενειακό cd player χάλασε και αντί να πάει σε κάποιο πολυκατάστημα να αγοράσει ένα καινούριο πήγε σε ενεχυροδανειστήριο. Όταν το έβαλε στην πρίζα ανακάλυψε ότι είχε ένα CD μέσα. Δεν υπήρχε καμία πληροφορία, παρά μόνο μια εικόνα με έναν ενισχυτή σε μια εκτύπωση που έμοιαζε με παλιό κόμικ. «τι στο καλό είναι αυτό;» σκέφτηκε, όμως ακούγοντας το αποφάσισε ήταν πολύ καλό. Το άκουσε πολλές φορές χωρίς να ξέρει ποιος ήταν ο καλλιτέχνης. Μετά από πολύ καιρό ανακάλυψε ότι το άλμπουμ ήταν το “Deliverance” από τους Corrosion Of Conformity!