ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ OUTLOUD

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η μπάντα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας της με το τέταρτο full-length άλμπουμ της, “Virtual Hero Society” (γνωστό και ως VHS) μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records. Αυτό είναι το πρώτο  full length album από το 2014 και το “Let’s Get Serious”, και η δεύτερη κυκλοφορία τους στην ROAR! Rock Of Angels Records, με την πρώτη τους στο εν λόγω label να είναι το Destination: Overdrive – The Best Of Outloud, το οποίο είχε ως highlight το δημοφιλές τους cover της επιτυχίας των “Pointer Sisters” με το κομμάτι “I’m So Excited” το 2015. Αυτή τη φορά, με τον τίτλο, και το πρώτο single, “Virtual Heroes”, (που θα κυκλοφορήσει σύντομα), οι Outloud αφήνουν πίσω τους τη γενική τους “παιχνιδιάρικη” προσέγγιση και πηγαίνουν σε ένα βαθύτερο θέμα, αντιμετωπίζοντας αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί και ως “δίκοπο μαχαίρι”. Η επιρροή της τεχνολογίας στη σημερινή κοινωνία, όπως αποδεικνύεται και από το εξώφυλλο του album.

Ο Chandler Mogel, Αμερικανός τραγουδιστής της μπάντας, σχολιάζει την ιδέα των άλμπουμ: Ξέρω ότι οι Outloud είναι γνωστοί για το διασκεδαστικό πάρτυ rock’n’roll που παίζουν, αλλά αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους. Τα κινητά τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε πιο έυκολα σε ευρύτερο κοινό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί αρνητικοί παράγοντες που πηγάζουν από την κακή τους χρήση, τους οποίους δεν αντιλαμβάνονται όλοι. Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία μεταδίδοντας ένα σημαντικό μήνυμα ώστε να μην γίνεται κατάχρησή τους από τους ανθρώπους και να μην χάνεται η ανθρωπιά επειδή «χάνονται» στις οθόνες των κινητών τους. Επενδύστε τον χρόνο σας επιδιώκοντας αληθινή επαφή με τους άλλους».

Σύμφωνα με τον Bob Katsionis: Αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να πετύχουμε το πιο δύσκολο: να έχουμε τον δικό μας ήχο που να ξεχωρίζει από την οποιαδήποτε άλλη παραγωγή του χώρου, συνδυάζοντας τα καλύτερα της αναλογικής τεχνολογίας με τον μεγάλο disco  ήχο των drums και της αναλογικής μίξης με τις αρετές των συνθεσάιζερ, των παραμορφωμένων μπάσων και της metal κιθάρας. Το ίδιο κάναμε και με τον τίτλο του άλμπουμ, νοσταλγώντας την εποχή της βιντεοκασέτας που μεταφράζεται στη σκληρή πραγματικότητα της κοινωνίας του εικονικού ήρωα που ζούμε».

Αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να πετύχουμε το πιο δύσκολο: να έχουμε τον δικό μας ήχο που να ξεχωρίζει από την οποιαδήποτε άλλη παραγωγή του χώρου, συνδυάζοντας τα καλύτερα της αναλογικής τεχνολογίας με τον μεγάλο disco  ήχο των drums και της αναλογικής μίξης με τις αρετές των συνθεσάιζερ, των παραμορφωμένων μπάσων και της metal κιθάρας. Το ίδιο κάναμε και με τον τίτλο του άλμπουμ, νοσταλγώντας την εποχή της βιντεοκασέτας που μεταφράζεται στη σκληρή πραγματικότητα της κοινωνίας του εικονικού ήρωα που ζούμε».

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ εδώ:

http://bit.ly/outloud-vhs-roar

http://bit.ly/outloud-vhs-mm

Το “Virtual Hero Society” διατίθεται ως Digipack CD, μαύρο βινύλιο, κόκκινο βινύλιο (περιορισμένο σε 100 αντίτυπα παγκοσμίως) καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα digital portals