Οι θρυλικοί Fifth Angel από το Seattle θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο άλμπουμ τους, “When Angels Kill”, στις 16 Ιουνίου από τη Nuclear Blast.

Παράλληλα, δημοσίευσαν το πρώτο single, το ομώνυμο κομμάτι, το βίντεο για το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω…

«Το “When Angels Kill” είναι το soundtrack για μια ταινία που δεν έχει γυριστεί ακόμα. Το νέο άλμπουμ συνδυάζει πολλά από τα προηγούμενα τρία άλμπουμ μας και συνθέτει μια συναρπαστική ιστορία. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε εικόνα σαν «ταινία» καθώς ακούτε το άλμπουμ. Γενικά, πρόκειται για μια σκοτεινή ιστορία, με το θέμα που διαχρονικά απασχολεί το συγκρότημα, την κατάσταση της ανθρωπότητας. Η παραπλάνηση από τα ΜΜΕ, ο πόλεμος, η τρομοκρατία, η καταπίεση, η προδοσία, οι φυσικές καταστροφές και η μάχη για την επιβίωση θίγονται στο “When Angels Kill”. Παραθέτουμε σαν αναφορά αρκετούς τίτλους τραγουδιών από το παρελθόν στους στίχους του άλμπουμ, κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει επαναληφθεί σε κάποιο άλλο concept άλμπουμ στο παρελθόν. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να νοιώσουν ότι αυτό το άλμπουμ είναι κάτι ιδιαίτερο», σχολιάζει ο Ken Mary, ντράμερ και παραγωγός των Fifth Angel.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε CD, σε δυο εκδόσεις Gatefold διπλού LP σε διαφανές κόκκινο και γαλάζιο και ψηφιακά.

TRACKLIST:

 1. Descent Into Darkness
 2. When Angels Kill
 3. Resist The Tyrant
 4. On Wings Of Steel
 5. We Are Immortal
 6. Empire Of Hate
 7. Run To The Black
 8. Seven Angels
 9. Blinded And Bleeding
 10. Kill The Pain
 11. Five Days To Madness
 12. Ashes To Ashes
 13. The End Of Everything
 14. Light The Skies