Η αυτοβιογραφία του frontman των AC/DC, Brian Johnson, θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ένα χρόνο αργότερα από ότι είχε προγραμματιστεί.

«Είχα αρκετές δύσκολες και αρκετές καλές νύχτες, κάποιες κακές και πολλές καλές μέρες και μέσα σε αυτό το διάστημα έγινα από τραγουδιστής χορωδίας, ένα rock’n’roll τραγουδιστής και τώρα πήγα και έγραψα ένα βιβλίο για αυτό», σχολιάζει ο ίδιος.

«Τα απομνημονεύματα του Brian αποτυπώνουν μια αξέχαστη στιγμή της rock ιστορίας. Όποιος θέλει να καταλάβει τις ρίζες του Brian, αλλά και τη στιγμή της πυροδότησης όταν έγινε μέλος των AC/DC και συνέβαλε στη δημιουργία του τεράστιου άλμπουμ είναι μια αξέχαστη διαδρομή», σχολιάζει ο Mauro Dipreta, ένας από τους εκδότες του βιβλίου.

«Από τα παιδικά του χρόνια στα βορειοανατολικά, γιος απόστρατου αξιωματικού του Βρετανικού Στρατού και από Ιταλίδα μητέρα, στο να είναι ο μπροστάρης του μεγαλύτερου rock συγκροτήματος, το “Lives Of Brian” αφηγείται μια από τις καλύτερες ιστορίες στη μουσική με την αμίμητη φωνή του Brian. Η ζωή του ήταν σαν μια ρόδα λούνα παρκ με πολλές μεταπτώσεις κατά τις οποίες το να γίνει ένας πετυχημένος μουσικός έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Αλλά, ακόμα κι όταν η νίκη φαινόταν ότι είχε αρπαχτεί μέσα από τα χέρια του, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Και σε όλη τη ζωή του τα πόδια του δεν σηκώθηκαν από το έδαφος. Ζεστό, ζωντανό, συναισθηματικό, βιωματικό και πολύ συχνά αστείο, το βιβλίο είναι ένα κορυφαίο παράδειγμα rock’n’roll βιογραφίας από έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές. Ο Brian είναι μοναδικός και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος που εκδίδουμε το βιβλίο του», σχολιάζει ο Rowland White, διευθυντής του Penguin Michael Joseph, του εκδοτικού οίκου που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο στο Ηνωμένο Βασίλειο.