Το δεύτερο άλμπουμ των Γερμανών είναι γεγονός! Για όλους τους φίλους και τις φίλες που αρέσκονται να ακούνε «σκούρο» Ροκ, τούτο δω ενδείκνυται με ιατρική συνταγή! Η φωνή του Fludid είναι όλα τα λεφτά! Ο τύπος τραγουδάει με μανία, η χροιά του είναι ζεστή και του γούστου μας, το ύφος ψαρωτικό και… και διακόπτω γιατί το “Downgrade” έχει ένα φοβερό Lizzy/NWOBHM πέρασμα και μια Bay Area αλητεία… Και όχι μόνο! Οι Τεύτονες κατονομάζουν, ως επιρροές τους, τους Black Label Society, Pantera, Thin Lizzy, Alter Bridge και Metallica.

Ακούγοντας, θα παρατηρήσετε τις βαρβάτες κιθάρες και το λυσσαλέο rhythm section, θα απολαύσετε τη φωνάρα και θα επιδοθείτε σε ξέφρενο headbanging. Έτσι πάει όλο το άλμπουμ και δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να βρείτε κάτι που να μην σας αρέσει. Αγνό και ακάθαρτο Ροκ, μαύρα ρούχα, πάρτε και μια φυσαρμονικιά στο “Altar Boys”, τσαγανό και παρέλαση στην εθνική. Μελωδία και ιστορία μέσα σε τέσσερα λεπτά… Δεν είναι φοβερά τα δεύτερα φωνητικά στο “Happy Zombies”; Νομίζω ότι θα φορεθεί πολύ αυτό το αλμπουμάκι. Νομίζω πως ο Chris Cornell θα το λάτρευε το σχήμα αυτό, παρέα με πολύ κόσμο φυσικά.
 
Άψογο σε όλα του και απόλυτα προσιτό σε όλα τα αυτιά. Όσο σκέφτομαι ότι δεν προλάβαμε να δούμε τη μπάντα live στο Balingen λόγω του ότι έπαιζε στις δέκα το πρωί (φτάσαμε πάνω στο τελείωμα)… Γκαντεμιά… Μέγιστη γκαντεμιά…