O Tim “Ripper” Owens ένωσε δυνάμεις με τον πρώην κιθαρίστα των Superjoint Ritual & των Phillip H. Anselmo & The Illegals, Marzi Montazeri για την ηχογράφηση ενός EP που θα ονομάζεται “The Uprising” και θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου από την εταιρεία του Montazeri (Crunchy Wstern Records). To track listing είναι αυτό:
01. 11
02. Monster Within
03. The Uprising
04. Without Warning
05. Who Is Alive
06. Viento Del Espíritu