Για άλλη μια φορά θα μας απασχολήσουν οι AC/DC, καθώς αυτή τη φορά το νέο τους τραγούδι, “Shot In The Dark”, του οποίου κυκλοφόρησε ένα teaser, ακούγεται στο νέο διαφημιστικό της Dodge, το οποίο βασίζεται στο concept της ταινίας “Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby” (ΣΣ δείτε το χθες!)

«Στο μονόλεπτο αυτό βίντεο έπρεπε να μείνουμε 100% προσηλωμένοι στο πνεύμα της ταινίας, ενώ παράλληλα να επικοινωνήσουμε τις πρωτιές της Dodge», λέει ο διευθυντής marketing της αυτοκινητοβιομηχανίας, Olivier Francois. «Το να κρατήσουμε την αυθεντικότητα του brand επεκτάθηκε και πέρα από τη Sony καθώς συνεργαστήκαμε και με την Columbia Records και τους AC/DC, καθώς και με τον Gary Cole, ο οποίος για μια ακόμα φορά υποδύεται τον Reese Bobby, ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Oliver Wood, ο οποίος δούλεψε και στην ταινία. Μαζί μπορέσαμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το δημιουργικό έπος εορτάζοντας τις νίκες της εταιρείας Dodge. Το βίντεο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μια σκηνή που δεν χρησιμοποιήθηκε στην ταινία», συνέχισε.

Μην περιμένετε όμως ότι θα ακούσετε πολύ παραπάνω από το τραγούδι στο διαφημιστικό σποτάκι καθώς καλύπτεται από διαλόγους και τους ήχους από τα γκάζια των μοντέλων της Dodge, τα οποία για την ιστορία, αλλά και για τους φίλους των μηχανοκίνητων είναι τα Dodge Charger SRT Hellcat Redeye του 2021, Dodge Challenger SRT Super Stock του 2020 και Dodge Durango SRT Hellcat του 2021.

https://youtu.be/Bcsxq4fJnfc