Οι Symphonic female-fronted metallers Mandragore μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους music video για το κομμάτι “Winter’s Grey”. Το τραγούδι είναι μια re-mastered έκδοση του κανονικού, το οποίο προέρχεται από το πρώτο EP της μπάντας με τίτλο “A Way Back There” (2015).

Δείτε το music video εδώ: 

 Mandragore bio:

Οι Mandragore είναι μια Symphonic metal μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν ως ιδέα στις αρχές του 2011. Τρία χρόνια αργότερα, το 2014, και μετά από αρκετές αλλαγές στο line-up, οι Mandragore γεννήθηκαν και πήραν την σημερινή τους μορφή. Η μουσική των Mandragore είναι ένας συνδυασμός δυναμικών γυναικείων φωνητικών, μαζί με ορχηστρικά και folk σημεία, μελωδίες  και κιθαριστικά solos.

Δισκογραφία:

Τον Δεκέμβριο του 2015 οι Mandragore κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους με τίτλο “A Way Back There”. To EP περιέχει τρία κομμάτια: «Winter’s Grey», «One Thousand Stars» και το ομώνυμο «A Way Back There». Η μπάντα κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο «Aylan» στις 5 Μαρτίου 2016. Το κομμάτι πήρε το όνομά του από τον Aylan, ένα τρίχρονο παιδί το οποίο βρέθηκε νεκρό σε μια ακτή της Τουρκίας. Το single είναι αφιερωμένο στον Aylan και σε όλους τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από τα βάσανά τους και να ζήσουν μια νέα ζωή. Για την ώρα, η μπάντα δουλεύει πάνω στο νέο της άλμπουμ.

Line up:

Ελισσόφι Ντάβλη: Φωνητικά
Γιάννης Ζαγκότσης: Κιθάρες
Kωνσταντίνος Μακρυνιώτης: Πλήκτρα
Κωνσταντίνος Σωτηρέλης: Μπάσο
Βαγγέλης Καραφώτης: Drums