«Το “Senjutsu” είναι καλύτερο από το “Book Of Souls”»

0

Οι Iron Maiden δημοσίευσαν ένα βίντεο από το στούντιο Guillaume Tell στο Παρίσι από τις αρχές του 2019, όπου οι Bruce Dickinson, Steve Harris και Kevin Shirley μιλούν για το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος “Senjutsu”.

Ο Bruce το συγκρίνει με το προηγούμενο: «είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία για μένα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το “Book Of Souls”. Πολύ καλό. Δεν το έχω ακούσει ακόμα ολόκληρο γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία που το φτιάχνουμε, αλλά η όλη διαδικασία κυλάει σχετικά γρήγορα. Είναι πιο πολύπλοκο και σίγουρα έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το “Book Of Souls”. Νομίζω πως υπάρχουν και μερικές γνήσιες εκπλήξεις. Πιστεύω ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο τραγούδια που ο κόσμος θα πει «ε; είναι αυτό Iron Maiden;»

O Kevin Shirley αναφέρει: «δουλεύω 20 χρόνια με το συγκρότημα και πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχουμε κάνει. Το ξέρω ότι πολλοί το λένε αυτό, αλλά πραγματικά είναι δυναμίτης! Σίγουρα, το πιο δύσκολο άλμπουμ που έχω δουλέψει στη ζωή μου με τραγούδια που ήταν πρόκληση και ερμηνείες που ήταν τρομακτικά καλές και βαράει δυνατά».