Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του με το News.in-24 σχετικά με την επανέκδοση του “Sabotage”, ο riff master, Tony Iommi, μίλησε για μελλοντικά σχέδια που αφορούν κι άλλα άλμπουμ των Black Sabbath.

«Θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένα box set από την εποχή του Tony Martin. Σκέφτομαι επίσης να ξαναμιξάρω το “Born Again”, αυτό με τον Ian Gillan, τώρα που βρήκα τις αυθεντικές ταινίες που είχαν χαθεί», είπε ο Iommi.

Να σημειώσουμε ότι το “Born Again” κυκλοφόρησε ξανά το 2011 συμπεριλαμβάνοντας ένα bonus CD με την εμφάνιση των Sabbath στο φεστιβάλ του Reading το 1983.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η συμμετοχή του Gillan στο γκρουπ προέκυψε χάρη στο μεθύσι με τον Iommi και τον Geezer Butler στο Bear Inn της Οξφόρδης, μια από τις παλαιότερες παμπ στην Αγγλία. Κανείς δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε εκείνη την βραδιά. Την επόμενη μέρα πάντως ο μάνατζερ του τραγουδιστή τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν νομίζεις ότι πρέπει να με ενημερώνεις όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις;», «γιατί τι έγινε;» απάντησε ο Gillan. «Βασικά, μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έγινες μέλος των Black Sabbath!»