Το συγκρότημα των Matt Barlow και Freddie Vidales, οι Ashes Of Ares, θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τους άλμπουμ “Emperors and Fools”.

«Το άλμπουμ βρίσκει το δίδυμο να παίρνει το σκοτάδι και την επιθετικότητα του προηγούμενου άλμπουμ “Well Of Souls” και να το πηγαίνει ακόμα ψηλότερα.  Η σύνθεση ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του “Well Of Souls”. Ως συνήθως, ήταν μια πραγματική συνεργασία μεταξύ των δυο με ιδέες να προέρχονται και από τις δυο πλευρές, να εξελίσσονται και να μετουσιώνονται σε αυτό που μπορείτε να ακούσετε στο “Emperors And Fools”. Η ροή του άλμπουμ είναι σχεδιασμένη ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον του ακροατή πηγαίνοντας τον από το γρήγορο στο heavy, από καταιγιστικά anthems σε πιο ήπια, μελαγχολικά, συναισθηματικά κομμάτια. Το άλμπουμ τελειώνει με το 11-λεπτο επικό “Monster’s Lament”, το οποίο περιέχει την πολυαναμενόμενη συνεργασία του Matt Barlow και του Tim “Ripper” Owens.

  TRACK LIST: A City in Decay (Intro) I Am the Night Our Last Sunrise Primed Where God Fears to Go Emperors and Fools By My Blade What Tomorrow Will Bring The Iron Throne Gone Throne of Iniquity (CD Exclusive Track) Monster’s Lament 

Ashes Of Ares:

Matt Barlow – Vocals

Freddie Vidales – Guitars, Bass

Guests:

Drums on all tracks by Van Williams

Keyboard intro composed by Jonah Weingarten

1st solo “The Iron Throne” by Wiley Arnett of Sacred Reich

2nd solo “The Iron Throne” by Charlie Mark

2nd solo “Monster’s Lament” by Bill Hudson

Guest vocals “Monster’s Lament” by Tim Ripper Owens

Keyboards “Monster’s Lament” by Brian Trainor

Follow Ashes Of Ares:

Official Website: http://www.ashesofares.com/

Facebook: https://www.facebook.com/AshesOfAres

Instagram: https://www.instagram.com/ashesofaresofficial/