Θα πείτε τώρα, όσοι παρατηρήσατε το τίτλο του album, “Από πού κι ως πού είναι νέος δίσκος από την στιγμή που τον έχει ήδη καταγράψει η ιστορία από το 1991;” Και δεν σας κατηγορώ γιατί και εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Μετά την πρώτη ακρόαση αντιλήφθηκα ότι δεν πρόκειται για το ίδιο, αλλά για remake μιας χούφτας παλιών συνθέσεων με μία ακόμα από ολοκαίνουργιες ως προετοιμασία των fans  για την επικείμενη περιοδεία!

Εδώ ακούμε, λοιπόν, γνωστό υλικό κομμένο και ραμμένο στα στενά ρούχα της σημερινής  glam εποχής, όπως και καθόλου αδιάφορα νέα κομμάτια. Κάποια που διακρίνονται του συνόλου είναι τα ‘’Put Out οr Get Out’’, ’’What Comes Around Goes Around’’, ’’Round ‘em Up’’, ’’Want Trouble – You Got It’’.

Aξιοσημείωτη και η συμβολή του γνωστού “Αρουραίου” Stephen Pearcy στο ‘’What Comes Around Goes Around’’ που προσωπικά θέτω ως hit της κυκλοφορίας.

Θα τους προτιμούσα να ξέφευγαν και των ορίων των Ηνωμένων Πολιτειών ως περιοδεύον συγκρότημα, μπας και καταφέρουμε να απολαύσουμε ζωντανά ένα εκ των δυνατότερων cult ονομάτων της χρυσής για το hair metal δεκαετίας του 1980.

 

Tags