Η μελωδική death metal μουσική τους εντυπωσίασε τους λίγους οπαδούς  μέσα στο κοινό.  Υπήρξε ανάγκη τριών διασκευών για να γεμίσει το σετλιστ καθώς η μπάντα δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα. Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το πρώτο ep και σίγουρα με περισσότερα live θα ακούγονται πιο έμπειροι και δεμένοι σαν μπάντα.

FallOfOrder02

Στην συνέχεια οι Underworld Dreams παρουσίασαν κομμάτια από τον πρώτο δίσκο τους «Chaos Eternity».  Σαφώς πιο δεμένοι σε μια μίξη progressive rock με metal. Ακούστηκε μια διασκευή στο Street Spirit των Radiohead σε μια πιο metal εκδοχή που προσωπικά δεν με εντυπωσίασε. Ξεχώρισα το Solidarity καθώς και το πέρασμα προς το τέλος της εμφάνισης τους στο Domination των Pantera. Δεν ξέρω κατά πόσο κόλλαγε με το ύφος τους αλλά τι να κάνουμε είναι κομματάρα ακόμα και το ένα λεπτό που παίχτηκε.

UnderworldDreams03

Στην συνέχεια με περισσότερο κόσμο εμφανίζονται οι Upon Revival για τον εορτασμό του ενός έτους από την κυκλοφορία του Epiphany (EP). Η αρχή γίνεται με ένα σύντομο σόλο από τον Μιχάλη Σγούρο και η είσοδος των υπόλοιπων μελών γίνεται με χειροκροτήματα. Οι Upon Revival ξεκίνησαν με cover σε Disturbed. Δεν γνώριζα το κομμάτι άρα δεν μπορώ να έχω άποψη περί αυτού. Παράξενο βέβαια να ξεκινάς με cover αλλά πάμε παρακάτω. Το Blindfold από το Εpiphany (EP) εντυπωσίασε αρκετά χάρη στην χαρισματική απόδοση της Αναστασίας Παπαδοπούλου. Δυνατή και σε σημεία τραχεία φωνή που ξεσήκωσε το κοινό για τα καλά. Ο κόσμος σιγοτραγουδάει και δείχνει ότι έχει διάθεση για να περάσει ωραία . Το πάθος που βγάζουν οι Upon Revival πάνω στην σκηνή είναι ιδανικό ώστε να κερδίσουν και νέο κοινό. Χάρη στην δυνατή απόδοση τους κερδίζουν εύκολα χειροκρότημα μετά από κάθε κομμάτι.  Μετά το Blindfold, ακολουθεί cover σε Dream Theater και Forsaken. Δεν με εντυπωσίασε το cover αλλά ήταν ευχάριστο να ακούς Dream Theater από την φωνή της Αναστασίας. Τα covers που παίχτηκαν ηταν τα I Get Off από Halestorm, Everybody’s Fool από Evanescence και What Have You Done από Within Temptation. Προσωπικά ευχαριστήθηκα πολύ το υλικό που παρουσίασαν από το EP και όχι τόσο τα covers. Ενδιαφέρον ακούστηκε το νέο άτιτλο κομμάτι. Ανυπομονούμε για  περισσότερη μουσική από Upon Revival στο μέλλον. Αγαπημένο το Changes παίχτηκε σχεδόν τέλεια. Ωραίο επίσης και το Senses Relapse. Στην πρώτη ακρόαση της μπαλάντας από το EP δεν είχα εντυπωσιαστεί. Μόλις το άκουσα live άλλαξα αμέσως γνώμη. Νομίζω η καθηλωτική ερμηνεία της Αναστασίας έπαιξε ρόλο σε αυτο. Κέρδισε κάθε βλέμμα και χειροκρότημα πριν καν τελειώσει το κομμάτι από κάθε παρευρισκόμενο. Τελευταίο κομμάτι το Erase The Fears και αμέσως μετά στο Merchandise για την αγορά του CD.

UponRevival108

Συνολικά οι Upon Revival ήταν αρκετά καλοί και το EP ακούγεται ακόμα καλύτερα live. Θα σας πρότεινα να τους δείτε live και θα καταλάβετε τι εννοώ. Δυνατό και τεχνικό rhythm section από τον Γιάννη Μπάκαλη και Θοδωρή Μοτάκη με τις κιθάρες του Μιχάλη Σγούρου και Μπάμπη Παπαδόπουλου να είναι μπροστά στον ήχο (λίγο προσοχή μόνο στην ένταση διότι από κάποια σημείο και μετά είναι κουραστικό) μαζί με την εντυπωσιακή φωνή της Αναστασίας Παπαδοπούλου είχε ως αποτέλεσμα σε μια αξέχαστη γιορτή για το Epiphany (EP). Τους εύχομαι και του χρόνου με περισσότερα δικά τους κομμάτια.

Dio Pap

Setlist: Guitar solo, Striken (Disturbed cover), Blindfold, Forsaken (Dream Theater cover), Never Enough, I Get Off (Halestorm cover), Everybody’s Fool (Evanescence cover), Change, Untitled New song, Senses Relapse, What Have You Done (Within Temptation), Erase The Fears

UponRevival106

{galleryLiveReports/2018/UponRevival}{/gallery}