Ποιος να το περίμενε ότι θα ακούγαμε τόσο σύντομα και τον τέταρτο δίσκο των άγγλων Vega. Η φόρμουλα πέτυχε και αυτή τη φορά και πήρα στα χέρια μου ένα φανταστικό Melodic hard rock δίσκο. ‘Οσο περνούν τα χρόνια παρατηρώ πως κολλάω πάρα πολύ με τις μουσικές παραγωγές. Είναι από τα βασικά στοιχεία για να ακούσω ξανά και ξανά ένα group. Οι Vega λοιπόν έχουν για άλλη μια φορά μια κρυστάλλινη παραγωγή με καθαρά και μελωδικά φωνητικά από έναν αρκετά ξεχωριστό τραγουδιστή, τον Nick Workmann. Στην παραγωγή βρίσκεται και πάλι ο Harry Hess από τους Harem Scarem που από ότι φαίνεται εκτός από εξαίρετος μουσικός και τραγουδιστής είναι και πολύ καλός παραγωγός.

Ο δίσκος έχει φοβερό συναίσθημα από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορώ άνετα να τον συμπεριλάβω στα καλύτερα άλμπουμ του 2016.Το ίδιο ακριβώς που είχα πάθει και με το “Stereo Messiah” άλμπουμ το 2014.Οι Vega είναι ίσως από τις πιο άξιες νέες μπάντες να εκπροσωπήσουν την Αγγλία στο μελωδικό ήχο.

Τα κομμάτια που μου έκαναν πιο πολύ εντύπωση ήταν το ”Explode”, γιατί ήταν ακριβώς το ”ανέβασμα” που χρειαζόμουν για πρώτο τραγούδι του δίσκου. Τα ”We Got It All” και ”White Flag” γιατί θα μπορούσαν άνετα να είναι τα επόμενα μεγάλο ραδιοφωνικά hits της Αγγλίας και όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερες κριτικές με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ανακαλύπτω νέα Hard Rock hits.Tέλος τα ”For Our Sins” και ”Hurts So Bad” για το ρεφραίν του που με κέρδισε με τη πρώτη.

Ακούστε το δίσκο στο repeat. Θα κολλήσετε!