Κάθε φορά που η No Remorse Records ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός box set, δύο πράγματα είναι εκ προοιμίου σίγουρα: α) ότι θα είναι εξαιρετικής ποιότητας & β) ότι θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και από τη σκιά μας για να τα προ-παραγγείλουμε καθώς όλα είναι περιορισμένης κοπής και μετά…μην είδατε τον Παναή! Το όλο πράγμα, εν προκειμένω, απέκτησε ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς το όνομα των Virgin Steele είναι από μόνο του ικανό να συγκινήσει εκατοντάδες fans σε όλο τον κόσμο οι οποίοι θα έσπευσαν σίγουρα να αγοράσουν αυτές τις δύο επανακυκλοφορίες έστω και αν είχαν τις αρχικές εκδόσεις. Και επειδή η παρουσίαση αφορά τα box sets αυτά καθαυτά, ας περάσουμε να δούμε τι συναντάμε σε αυτά…

Καταρχάς, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μόλις 200 αριθμημένα box sets τυπώθηκαν για το εκάστοτε album των Virgin Steele. Μέσα σε αυτά υπάρχει ο δίσκος σε CD, βινύλιο (κόκκινο με μαύρες «πιτσιλιές»), μπλουζάκι με το εξώφυλλο του δίσκου και ένα ραφτό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βινύλιο έχει δύο εξώφυλλα –το κανονικό σε slipcase και άλλο ένα στο οποίο μπαίνει ο δίσκος- ενώ και τα μπλουζάκια έχουν μία 80ς αισθητική. Όσον αφορά το περιεχόμενο των bonus tracks, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την επανακυκλοφορία του 2002 παρά μόνο 2 live tracks (“A Token of my Hatred” & “Great Sword of Flame” από το live στο Tilburg το 2001) καθώς και κάποια διαφορετικά remixes & demos γνωστών κομματιών. Τέλος, το κουτί μέσα στο οποίο βρίσκονται όλα αυτά τα αντικείμενα είναι άριστο και αποτελεί από μόνο του ένα πραγματικό στολίδι για κάθε συλλογή!

Συνολικά, θα λέγαμε ότι αξίζει και με το παραπάνω να επενδύσει κάποιος στην αγορά των εν λόγω box sets με την αυτονόητη υποσημείωση ότι αφορά αυστηρά συλλέκτες του συγκροτήματος. Οι υπόλοιποι μπορούν να επιλέξουν τις μεμονωμένες επανεκδόσεις σε βινύλιο & CD.