Βιβλίο για τους Queensrÿche

0

Η NW Metalworx Music ανακοίνωσε την έκδοση ενός βιβλίου για τους Queensrÿche με τον τίτλο “Building An Empire: The Story of Queensrÿche” για τον Οκτώβριο.

Το υπογράφουν οι James R. Beach, with Brian L. Naron and Brian J. Heaton.

«Όταν ξεκινήσαμε το project ο σκοπός μας ήταν να γράψουμε κάτι που να μπορούν να το διαβάσουν όλοι και να μάθουν πράγματα για το συγκρότημα, από τον πιο φανατικό οπαδό μέχρι τον απλό ακροατή. Είμαστε σίγουροι πως τα καταφέραμε και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας», δηλώνει ο Brian Naron.

«Η ιστορία των Queensrÿche έχει τόσες πολλές πτυχές που χρειαζόταν να ξεδιπλώσουμε. Την ίδια στιγμή θέλαμε να το κάνουμε αυτό δίνοντας έμφαση στην ικανότητα του συγκροτήματος να ξεπερνά κάθε εμπόδιο που βρισκόταν στο δρόμο τους. Οι Queensryche είναι αναμφισβήτητα επιτυχημένοι και ελπίζουμε οι λέξεις μας να ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να εκτιμήσουν τη μουσική», σχολιάζει ο Heaton.

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, περιορισμένη hardback που θα συνοδεύεται από CD με συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και συλλεκτική αφίσα, paperback και ηλεκτρονική.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο από το nwmetalworxmusic.com και αργότερα από την Amazon.com και τα υπόλοιπα διαδικτυακά καταστήματα.