Βράδια Παρασκευής με τους Europe

0

Οι Europe ανακοίνωσαν πως από τις 23 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύουν στο κανάλι τους στο YouTube εκτελέσεις κλασσικών τους κομματιών που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το “Friday Nights With Europe The Band” θα κρατήσει για πέντε εβδομάδες. Το υλικό συγκέντρωσε και μόνταρε ο Patric Ullaeus, ενώ τις μίξεις ανέλαβε ο Kevin Shirley. Τα τραγούδια συνοδεύονται από voice over του Scott Gorham.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι ιδιαίτερο για τους οπαδούς μας και τους ροκάδες γενικότερα», δήλωσε ο Joey Tempest.

«Ηχογραφήσαμε και κινηματογραφήσαμε κάποια αισιόδοξα τραγούδια από το παρελθόν μας στη διάρκεια του lockdown, το καλοκαίρι στα προσωπικά μας στούντιο.

Περάσαμε τέλεια παίζοντας ξανά μαζί. Ξέροντας ότι θα ξεκινήσουμε το “Friday Nights With Europe The Band” τώρα το φθινόπωρο αυτή η εμπειρία έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτές τις σπέσιαλ βραδιές για τους οπαδούς μας για πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή θέλουμε να προβάλουμε το όνομά μας σε αυτή την περίοδο που δεν γίνονται περιοδείες με streaming και αποκλειστικό υλικό.

Let the madness begin», ολοκλήρωσε.

Αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα προβληθεί η εμφάνιση της μπάντας σαν headliner στο Sweden Rock του 2013.

Παρακάτω το πρόγραμμα:

“Friday Nights With Europe The Band” schedule:

October 16 – Live At Sweden Rock 2013, Headline performance featuring guests, Michael Schenker and Scott Gorham – 11:00 a.m. PT/ 2:00 p.m. ET / 7:00 pm U.K.
October 23 – Europe exclusive session 1 – 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET / 7:00 p.m. UK
October 30 – Europe exclusive session 2 – 11:00 a.m. PT / 2:00 pm ET / 7:00 p.m. UK
November 6 – Europe exclusive session 3 – 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET / 7:00 p.m. UK

November 13 – Europe exclusive session 4 – 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET / 7:00 p.m. UK
November 20 – Europe exclusive session 5 – 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET / 7:00 pm U.K.
November 27 – “The Final Countdown 30th Anniversary” show 2016, captured at London’s Roundhouse. (featuring the albums “War Of Kings” and “The Final Countdown” in their entirety, live) – 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET / 7:00 p.m. U.K.