Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς μας έχουν δείξει την έφεση και το ταλέντο τους στο hard rock και οι W.A.N.T.E.D  έρχονται να το επιβεβαιώσουν με τον δεύτερο δίσκο τους που φέρει τον έξυπνο τίτλο “Meat ‘n’ Greed”.
Αυτές τις μέρες είναι πραγματικά δύσκολο για μια μπάντα να καταφέρει να συνδυάσει καλή παραγωγή, μουσική και στίχο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι Θεσσαλονικείς hard rockers πλησιάζουν αρκετά στο να συνδυάσουν πετυχημένα και τα τρία κριτήρια για ένα καλό δίσκο.

Το στυλ  που προσεγγίζουν τα περισσότερα κομμάτια θα έλεγε κανείς πως θυμίζει νεοαμερικάνικο hard rock τύπου Hinder,  Buckcherry και σε αρκετά σημεία και Nickelback.Tα κομμάτια έχουν πιασάρικα και “γκαζιάρικα” ρεφρέν πράγμα το οποίο προδιαθέτει τον ακροατή πως ένα live των W.A.N.T.E.D  κάθε άλλο παρά βαρετό φαντάζει.

Η παραγωγή ακούγεται αρκετά επαγγελματική αλλά η επιλογή  του να χρησιμοποιηθούν τόσα εφέ στη φωνή, πιστεύω ήταν ένα  σημαντικό μείον. Ο τραγουδιστής έχει αρκετά ταιριαστή και δυνατή φωνή για το στυλ του δίσκου και είναι κρίμα να αλλοιώνεται  με όποιο τρόπο.

Προτείνω σίγουρα σε όσους  ενδιαφέρονται για νεό hard rock αίμα να δώσουν προσοχή στους W.A.N.T.E.D ,οι οποίοι με κάποιες μικροαλλαγές μπορούν να συγκριθούν με αρκετές γνωστές νεοαμερικάνικες μπάντες.

Τα κομμάτια του δίσκου που μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα “Your Life Your Game” και “Νο Way We Stop” το οποίο θα μπορούσε άνετα να γίνει και videoclip.