Για ακόμη μια φορά οι Warlord κυκλοφορούν μια νέα επανέκδοση/ box-set (θυμίζουμε ότι μόλις πέρσι είχαν βγάλει το “The Imperial Box”, το όποιο περιείχε όλη τη δισκογραφία του συγκρότηματος). Από τη στιγμή που το συγκρότημα επανεμφανίστηκε το 2011, ολόκληρη η δισκογραφία των Warlord βγήκε στην αγορά αναρίθμητες φορές (πιστεύω πως υπάρχουν τουλάχιστον 5 επανεκδόσεις του “Deliver Us” χωρίς να λάβουμε υπόψη την έκδοση βινυλίου και κασέτας) και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα τόσων πολλών επανεκδόσεων!
Αυτή η συλλογή περιέχει τους 3 πρώτους δίσκους (“Deliver Us”, “And the Cannons of Destruction Have Begun…”, “Rising Out Of The Ashes”), με την προσθήκη του single “Lost And Lonely Days”, σαν bonus τραγούδια ανάμεσα στα “Deliver Us”, “And the Cannons of Destruction Have Begun…”. Επίσης, υπάρχει το κλασικό DVD “And the Cannons of Destruction Have Begun…” το οποίο έχει υποστεί σημαντική επεξεργασία με αποτέλεσμα να έχει πιο καθαρή εικόνα και ήχο. Πραγματικά έχει γίνει μια ωραία δουλειά και επιτέλους έχει δοθεί η σωστή αξία στο DVD του “Cannons”. Το υπόλοιπο υλικό δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, καθώς το περιεχόμενο του μπορεί να βρέθει στο “Anthology” που είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα πριν από μερικά χρόνια.

Το συγκεκριμένο box set προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τους φανατικούς οπαδούς των Warlord. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που το συγκρότημα ανακοίνωσε πως για ακόμη μια φορά όλη η δισκογραφία τους θα ξανακυκλοφορήσει σε περιορισμένη digi-pack έκδοση.

Πραγματικά πόσες φορές χρειάζεται να βγουν στην αγορά τα ίδια και τα ίδια albums; Oι οπαδοί των Warlord θέλουν νέο υλικό και όχι τα ίδια τρία albums σε συνεχείς επανεκδόσεις κάτω από την ταμπέλα…limited edition!