Ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα και αμέτρητα «πήγαινε-έλα» του Jani Lane, οι Warrant πήραν επιτέλους τη σωστή απόφαση να συνεχίσουν με περισσότερη (και απολύτως αναγκαία) ηρεμία προσλαμβάνοντας τον Robert Mason (Lynch Mob) στη θέση του τραγουδιστή. Το “Rockaholic” είναι ο νέος δίσκος των Warrant και ο πρώτος μετά το 2006 (για όσους έχουν χάσει το νήμα…).
 
Το “Rockaholic” ακούγεται στα αυτιά μου σαν ένα καλοζυγισμένο ηχητικό αποτέλεσμα με μία εξαιρετική παραγωγή από πλευράς Keith Olsen. Από τη μία, υπάρχουν κομμάτια σαν τα “Tears In The City” (το αγαπημένο μου), “Sex Ain’t Love”, “The Last Straw” που θυμίζουν τον παλιό 80ς ήχο της μπάντας και από την άλλη επιχειρούν ένα μικρό άνοιγμα σε πιο μοντέρνα, rock n roll πάντα, μονοπάτια σε τραγούδια όπως “Cocaine Freight Train” και “Dusty’s Revenge”.

Τώρα, όσοι από εσάς περιμένουν ποζεριές τύπου “Cherry Pie” και “D.R.F.S.R.” σκεφτείτε το καλύτερα. Το “Rockaholic” είναι ένα αγνό rock n’ roll album γεμάτο ενέργεια αλλά και μουσική ταυτότητα…κάτι που λείπει στις μέρες μας.

Highlight: Εξώφυλλο που αντανακλά άψογα τον τίτλο…

Tags