Επιστροφή του απέθαντου, σάπιου, νεκρόφιλου, punk metal, συνιδρυτή των Murderdolls, Wednesday 13 με το προσωπικό του σχήμα και το τέταρτο στούντιο ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Η συνταγή του Wednesday 13 είναι η ίδια και απαράλλαχτη. Απλό και ουσιώδες punk rock, γρέζα φωνητικά, μελωδίες που πρέπει να μπουν στο μυαλό σου σε λιγότερο από τρία λεπτά, όσο κρατάνε τα τραγούδια και θεματολογία από θρίλερ και B-movies με ζόμπι, γυμνασιακές φάρσες και φαντασιώσεις, δολοφόνους, ψυχοπαθείς, μανιακούς και άλλα ωραία πράγματα!
 
Σίγουρα, η μουσική του Wednesday 13 δεν θα αλλάξει τον κόσμο, ούτε προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, όμως θα δώσει μερικές συγκινήσεις στους φίλους του ιδιώματος και στους οπαδούς του, αν και το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι κάπως κατώτερο από το προηγούμενο “Skeletons”. Φαίνεται ότι η συμμετοχή του frontman στους επανασυνδεδεμένους Murderdolls και η ενασχόληση του με άλλα side projects (Gunfire 76 – τσεκάρετε οπωσδήποτε το ένα και μοναδικό τους άλμπουμ μέχρι στιγμής “Gunfire & Treagedy”- και Bourbon Crow) τον επηρέασε εις βάρος του προσωπικού του σχήματος. Πάντως, υπάρχουν κάποια κομμάτια που ξεχωρίζουν και θα γίνουν τα καινούρια αγαπημένα των οπαδών, όπως τα “Silver Bullets”, “Something Wicked This Comes” (η ατάκα “when I hear hey-ho, I scream let’s go” τα λέει όλα πιστεύω!), “Candle For The Devil” και “London After Midnight”.
 
Οι φίλοι του horror punk και των λοιπών παρακλαδιών καλά θα κάνουν να το τσεκάρουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη (το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011), ενώ όσοι δεν ξέρετε τι εστί Wednesday 13 αναζητείστε το πρώτο άλμπουμ “Transylvania 90210” σαν αντιπροσωπευτικότερο δείγμα.