ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Dr Shuman: “Πρώτα ήταν τα πειράματα, μετά ήταν η γνώση και μετά ήρθε η δύναμη της κατοχής και της χειραγώγησης. Ένιωσα θεοσεβής με το να μπορείς να δημιουργήσεις και να καταστρέψεις ζωές και ύλη.

Έγινε εθιστικό, η απληστία τρέφει την ψυχή των ανθρώπων και η ματαιοδοξία τους κάνει να νιώθουν άψογοι. Κάποια στιγμή νιώθουμε ότι έχουμε τον έλεγχο και είμαστε άφθαρτοι μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε απλώς ένας εύθραυστος σωρός σκόνης που περιφέρεται στο άντρο του διαβόλου.

Και το εκμεταλλεύτηκες, ήξερες ότι αυτό θα με κρατούσε και απλά καθόσουν εκεί και με έβλεπες να χορεύω σαν μαριονέτα στα χέρια σου. Κάνοντας όλα τα κόλπα και μετά taraaa voila, τα κέρδισες όλα»

Οι Λιβανέζοι thrash / groove metal τιτάνες Phenomy κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ
το “Syndicate Of Pain”, που κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2022, μαζί με το τρομακτικό βίντεο κινουμένων σχεδίων “Lead Me To My Throne”. Το «Syndicate Of Pain» είναι ένα concept άλμπουμ για ένα άσυλο που διευθύνει ο Dr. Anton Shuman, ένας τρελός επιστήμονας που χειραγωγεί εγκληματίες και ασθενείς που χαρακτηρίζονται ως τρελοί στις εγκαταστάσεις του. Το άλμπουμ αργότερα αποκαλύπτει ότι αυτοί οι ασθενείς δεν θεραπεύονται, αλλά αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου και σκοτεινότερου έργου, από το οποίο εξαπατάται ακόμη και ο ίδιος ο Dr. Anton Shuman.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “When The Darkness Comes”

Official links
Website: www.phenomyofficial.com
Facebook: www.facebook.com/phenomyofficial
Instagram: www.instagram.com/phenomyofficial
Twitter: www.twitter.com/phenomyofficial
YouTube: www.youtube.com/phenomy
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2oeDZHOGoxpg1kOq39JrL5
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/phenomy/1351261592
SoundCloud: http://www.soundcloud.com/phenomyofficial