Λίγο μετά τις 11 οι White Widdow ανέβηκαν στη σκηνή με τις πρώτες νότες του “Cry Wolf” να «ξεχύνονται» από τα ηχεία του Crow μέσα σε γενικό πανζουρλισμό. Από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν μία ξεχωριστή βραδιά αφού η μπάντα είχε πολύ όρεξη με τον τραγουδιστή Jules Millis να αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι των White Widdow! O νέος drummer, Gavin Hill, έχει «δέσει» άψογα με το συγκρότημα προσθέτοντας περισσότερο show πίσω από τα τύμπανα με τις δεξιοτεχνικές κινήσεις του ενώ οι Ben Webster & Xavier Millis ήταν κλασικά αψεγάδιαστοι σε μπάσο και πλήκτρα αντίστοιχα. Όσο για τον κιθαρίστα Enzo Almanzi νομίζω ότι κάθε φορά θα μας εντυπωσιάζει και περισσότερο…ο Eddie Van Halen θα ήταν περήφανος!

WhiteWiddow 5

Το καινούργιο album “Victory” αντιπροσωπεύτηκε με κάμποσα τραγούδια (“Second Hand Heart”, “Fight For Love”, “Late Night Liaison”, “Danced in the Moonlight”) ενώ τα κλασικά “Stranded”, “Just Another Night”, “Caught in the Crossfire”, “Tokyo Rain”, “Broken Hearts Won’t Last Forever” και το προσωπικό αγαπημένο “Angel” έβαλαν φωτιά στο μαγαζί! Απίστευτα highlights της βραδιάς ήταν οι διασκευές σε Icon (“Danger Calling”) & Lion (“Never Surrender”) με τον κόσμο να τραγουδάει με όλη του τη δύναμη!

WhiteWiddow 33
Ήταν μία ακόμη μαγική βραδιά από τους White Widdow οι οποίοι αποτελούν πλέον όχι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της σκηνής αλλά μία από τις καλύτερες hard rock μπάντες της εποχής μας. Το να αρχίσω να λέω ξανά (και ξανά) πόσο αποκαρδιωτικό είναι το θέαμα της μικρής προσέλευσης δεν ωφελεί. Δεν αλλάζει την κατάσταση. Η εποχή έχει καθηλώσει τους πιτσιρικάδες (και όχι μόνο) πίσω από μία οθόνη και ένα κινητό με μοναδικό ενδιαφέρον το ποζεριλίκι μέσα από τα social media. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένας φίλος μου έλεγε χθες ότι όταν όλοι εμείς οι σαραντάρηδες/πενηντάρηδες σταματήσουμε να πηγαίνουμε στα live η σκηνή θα σβήσει. Ίσως είναι ακραίο αλλά τείνω να συμφωνήσω μαζί του. Μένουμε στα θετικά. Οι White Widdow ήρθαν και «έσκισαν»! Θα είμαστε εκεί και την επόμενη φορά γιατί όπως λένε και οι Def Leppard…θα υπάρξει επόμενη φορά!

ΥΓ: Συγχαρητήρια στα παιδιά της διοργάνωσης για το όλο εγχείρημα.

Σάκης Νίκας

WhiteWiddow 50

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ!

{galleryLiveReports/2018/WhiteWiddow}{/gallery}