Μια από τις πολύ αγαπημένες μπάντες των τελευταίων χρόνων είναι οι Wig Wam, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Νορβηγία στη Eurovision το 2005 με το τραγούδι “In My Dreams” όπου ήρθαν 9οι. Kαι οι τρεις δισκογραφικές τους δουλειές δεν πέρασαν απαρατήρητες, ειδικά από το κοινό της glam σκηνής.

Τα κομμάτια τους σε ξεσηκώνουν για πάρτι μέχρι το πρωί και η εμφάνιση τους σου θυμίζει εποχές kiss στο ASYLUM και τις αξέχαστες στιλιστικές εμφανίσεις του Στάνλεϋ! Τώρα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους μετά από 2 χρόνια, με τον δίσκο ‘’WallStreet’΄’. Δυστυχώς τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή και  η έμπνευση χάθηκε. Τα κομμάτια ακούγονται αδιάφορα με μοναδική εξαίρεση το ομώνυμο’’Wallstreet’’ που το θεωρώ ένα συμπαθέστατο hit.
 
Συνεχίζει με το ‘’Omg (Wish I Had A Gun) το οποίο σε βάζει σε σκέψεις ότι κάπως καλύτερα μπορεί να εξελιχθεί. .Μετά ακούς όλα τα υπόλοιπα και συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα χάλασαν. το ‘’VictoryIs Sweet’’ θα μπορούσε άνετα να είναι κομμάτι των σουηδών ‘’The Poodles’’αλλά δεν είναι κομμάτι που θα μπορούσε να χαρακτηρίζει τους Wig Wam. Ηitakiaόπως τα  ‘’Gonna Get You Someday”  ,’’Hard To Be A Rock’n’Roller’’,’’Crazy Things’’ και ’’Bless The Night’’είναι ακριβώς ό,τι τους χαρακτηρίζει, αλλά και ό,τι τους έκανε  διάσημους και αγαπητούς. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο στο νέο ‘’WallStreet’’.
 
Ας ελπίσουμε η επομένη δουλεία τους να επιστρέψει σε εποχές ‘’ 667.. The Neighbor of the Beast’’ γιατί δεν βλέπω καλό μέλλον.
 

Tags