Πως θα σας φαινόταν να μεταφερόσασταν στο Sunset Strip το 1988 όταν οι L.A. Guns, οι Britny Fox και οι Faster Pussycat έδιναν τις πρώτες τους συναυλίες στο Key Club, στο Roxy, στο Whiskey A Go-Go κτλ.; Πως θα ήταν αλήθεια να ακούγατε ξανά ένα αγνό δείγμα Αμερικάνικου Glam N’ Sleaze album χωρίς ίχνος νεο-σκανδιναβικών μουσικών αναφορών (που τόσο δημοφιλείς είναι τα τελευταία χρόνια) αλλά με μπόλικη δόση αγγλικού rock n’ roll και punk; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο…οι Wild Machine του Johnny Hot κυκλοφορούν ύστερα από πάρα πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια το ντεμπούτο album τους και τους…εχμμ…συγχωρούμε την αδυναμία στα μαθηματικά (βλ. τίτλο πρώτου δίσκου = ΙΙ) αφού μας ανταμείβουν με μία γερή δόση από τα προαναφερθέντα ιδιώματα.

Οι Wild Machine παντρεύουν το rock n’ roll των Stones, το punk attitude των Sex Pistols, το συναυλιακό glam στυλ των Slade με το sleaze rock n’ roll του L.A. και το boogie rock των AC/DC και καταθέτουν ένα εξαιρετικό δίσκο που φέρει τη σφραγίδα του θρυλικού Jay Messina πίσω από την κονσόλα. Όλα μα όλα τα κομμάτια είναι δουλεμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ενώ η γρεζάτη φωνή του Johnny Hot δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για…τη χρονομηχανή στην οποία έχουμε μπει με το “II” μεταφέροντάς μας πίσω στο 1988.

Δεν ξέρω πόσοι θα αγοράσουν το εν λόγω μουσικό πόνημα των Wild Machine. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι το κάνουν σίγουρα δεν θα το μετανιώσουν αφού θα το ακούν για πολλά χρόνια ακόμη.

Highlight: Βάζουμε ήδη στοίχημα για το πως θα ονομάζεται ο δεύτερος δίσκος των Wild Machine…εσείς;