Ξανά στη Nuclear Blast οι Battle Beast – σόλο άλμπουμ από τη Noora το Μάρτιο

0

Οι Battle Beast υπέγραψαν εκ νέου συμβόλαιο με τη Nuclear Blast, από την οποία θα κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ τους, όπως και η frontwoman της μπάντας, Noora Louhimo, το ντεμπούτο άλμπουμ της οποίας, “Eternal Wheel Of Time And Space”, αναμένεται το Μάρτιο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με τη Nuclear Blast. Με πάνω από 200 εκατομμύρια plays στις διάφορες streaming πλατφόρμες και ψηλές θέσεις στα charts ανά τον κόσμο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνεργασία μας με την εταιρεία θα αποφέρει καρπούς. Η δουλεία για το επόμενο άλμπουμ των Battle Beast έχει ήδη ξεκινήσει και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη συναυλιακή δράση γυρίζοντας όλο τον κόσμο μόλις αυτή η επιδημία σταματήσει», δηλώνει δια στόματος του συγκροτήματος ο μπασίστας, Eero Sipilä.

Το σόλο άλμπουμ της Noora είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο υπό το όνομα Noora Louhimo Experience, με το πρώτο single να προηγείται στις 29 Ιανουαρίου. Η τραγουδίστρια έγινε μέλος του συγκροτήματος το 2012 αντικαθιστώντας την Nitte Valo.