Είναι να μην το αποφασίσουν οι Σκανδιναβοί να παίξουν πόζα… Δεν τους πιάνει κανένας! Οι Xorigin είναι στην ουσία οι κύριοι Johannes Stole και Daniel Palmqvist, οι οποίοι γνωρίστηκαν στην Αμερική, κατά τη διάρκεια των μουσικών σπουδών τους εκεί. Ο Νορβηγός και ο Σουηδός λοιπόν τακίμιασαν, θέλησαν να παίξουν AOR, στα πρότυπα των σχημάτων που θαύμαζαν (Journey, Toto, Harem Scarem, TNT, Foreigner και ένα σωρό άλλοι) και έτσι… Ε, έτσι έχουν τα πράγματα! Ξέρετε πως είναι τώρα αυτά.

Από το πρώτο λεπτό δεν μας αφήνουν να μπερδευτούμε, από τα πρώτα σκασίματα μας δείχνουν τα ολόλευκα και ολόισια δόντια τους. Κιθάρες όπως προστάζει το AOR, ανάλογα πλήκτρα και ωραίες μελωδίες με πολύ «ΑΑΑΑΑ, ΟΟΟΟΟ, ΓΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ» και συναφείς πραναριστές κριτσινάδες. Θα σας θυμίσουν soundtrack από “The Karate Kid”, θα βγάλετε τις φωτογραφίες από το συρτάρι, ξέρετε εκείνες που φοράτε τα φουφουλέ ρούχα και έχετε ένα μαλλί, μα ένα μαλλί… Ιδίως εκείνο το “In the blink of an eye”… Ο Peter Cetera ακούει και κλαίει από συγκίνηση…

Πέρα από το trailer που παίζει στο Διαδίκτυο από την Frontiers, η μπάντα έχει κάνει κι ένα video για το “Can’t keep running”. Ρίξτε μια ματιά, είναι εντελώς αντιπροσωπευτικό του όλου ύφους του άλμπουμ. Η χροιά της φωνής είναι όλα τα λεφτά και η κιθάρα σολάρει εντελώς βιρτουοζιτέ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Τρομερή ποζεριά, με διάφορα πικάντικα συστατικά και AORαίο ύφος… Πάμε για τις φωτό τώρα!
 

Tags