ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Verbal Delirium στις 22 Ιανουαρίου 2017, στο ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club, θα παρουσιάσουν επίσημα τον νέο τους δίσκο “The Imprisoned Words of Fear” που κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου από την Αγγλική δισκογραφική Bad Elephant Records.
Στον χρόνο που μεσολάβησε έκτοτε, το νέο album πήρε εξαιρετικές κριτικές, τόσο από το διεθνή τύπο όσο και από τον Ελληνικό.  
Η διάρκεια του  δίσκου είναι σχεδόν 60 λεπτά και περιλαμβάνει επτά (7) κομμάτια.
Την παραγωγή και τη μίξη του album ανέλαβε ο Λεωνίδας Πετρόπουλος και ο Jargon, ενώ οι ηχογραφήσεις και η μίξη έγιναν στα LP Studios στην Αθήνα μεταξύ 2014 και 2015. Το mastering έγινε από τον Daniel Bowles στο Seren Sound Studio τον Ιούλιο του 2016.
Ένα αισθητικά υπέροχο artwork συνοδεύει το Digipak CD, το οποίο φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Τζώρτζης (Immensa Artis).
Special Guest:
Ο Νικήτας Κίσσονας (METHEXIS), ο οποίος συνέβαλε στην δημιουργία του «The Imprisoned Words of Fear» μέσα από τις κιθάρες και ενορχηστρώσεις του.
Η βραδιά στο Κύτταρο θα ξεκινήσει ακριβώς στις 20:30 με την live παρουσίαση του δίσκου. Θα συνεχιστεί με ένα ακουστικό set το οποίο θα αποτελέσει έκπληξη για αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ενώ στο τρίτο – και τελευταίο μέρος- μέρος της εκδήλωσης το συγκρότημα θα παίξει επιλεγμένα  τραγούδια από τους δύο προηγούμενους δίσκους που το κοινό ήδη γνωρίζει και αγαπά.
VERBAL DELIRIUM on stage!  Μην το χάσετε !!

ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club
Δ/νση : Ηπείρου 48 & Αχαρνών ΑΘΗΝΑ
Πόρτες ανοίγουν : 20:00
Είσοδος : 10€