Δεύτερο άλμπουμ από τους Έλληνες μετά από μεγάλη δισκογραφική απουσία (7 χρόνια), που έρχεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το ντεμπούτο.

Νέος τραγουδιστής, ο Ρωμανός Αλέξανδρος, ο οποίος ευθύς εξαρχής βάζει τη σφραγίδα του στα τραγούδια με τη γρέζα φωνή του. Ο ήχος παραμένει σταθερά στο κλασικό rock, η πυξίδα δείχνει Νότο και η παραγωγή είναι ελαφρώς πιο μοντέρνα από το ντεμπούτο.

Το άλμπουμ ξεκινά με το “Senorita” που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα με την groove-άτη μελωδία του. Σημειολογικά θα μπορούσε να είναι ο συνεκτικός δεσμός με το προηγούμενο άλμπουμ καθώς φέρει στο νου το “Straight To Hell” και το “Ride On”. Ακολουθεί το πιο heavy κομμάτι του άλμπουμ, “Heading Your Way”, που βγάζει ένα πιο επιθετικό χαρακτήρα που ταιριάζει πολύ, όπως και η μετάβαση σε  πιο ‘70s ύφος με το “The Wind Is Blowig”, που μου θύμισε τους τεράστιους Eagles.

Με το “Time To Change” οι στροφές πέφτουν μέχρι να μπουν τα σόλο στις κιθάρες, εκεί με το πάτημα ενός πεταλιού το τραγούδι μεταμορφώνεται. Από εδώ και περα το άλμπουμ κινείται σε mid tempo με high light τη μπαλάντα “Stay”. Κύριο χαρακτηριστικό του άλμπουμ η εξαιρετική δουλειά στις δυο κιθάρες οι οποίες αλληλοσυμπληρώνονται, κάνουν τα τραγούδια απρόβλεπτα και είναι απόλαυση να ακούς το κάθε σόλο. Ανυπομονώ να ακούσουμε αυτό το υλικό στο σανίδι γιατί εκεί πιστεύω θα απογειωθεί.