Το βρήκαμε τώρα…με τη μουσική βιομηχανία να παραπαίει και να πληρώνει –μεταξύ άλλων- μεγάλα λάθη του παρελθόντος, οι υπεύθυνοι της δισκογραφίας προσφεύγουν σε φτηνά κολπάκια μπας και τραβήξουν την προσοχή του αγοραστικού κοινού (και δη του αντρικού). Τοποθετούν μία εντυπωσιακή τραγουδίστρια πίσω από το μικρόφωνο και μερικούς κομπάρσους μουσικούς οι οποίοι θυμίζουν σχολική μπάντα ή επίδοξους δοκιμαζόμενους στο “American Idol” και…voila…εγένετο συγκρότημα! Δεν λέω…και στο παρελθόν γίνονταν ανάλογα εγχειρήματα (Stock,Aitken, Waterman, anyone?) αλλά υπήρχε και μία βάση.

Η Valora είναι Αμερικανοί και τους έχουν υποδείξει να παίζουν σαν κάτι μεταξύ Evanescence και Nickelback…δηλαδή ό,τι πρέπει για τα Αμερικανάκια…με τη διαφορά, ωστόσο, ότι είναι απλά κακέκτυπα των δύο αυτών συγκροτημάτων. Άσε, δε, που η απόδοση της μπάντας είναι μετριότατη παρά την άριστη ομολογουμένως παραγωγή. Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, την αιθέρια ύπαρξη της τραγουδίστριας, κατά τα άλλα…μηδέν εις το πηλίκον!

Highlight: Θα συνιστούσα στα παιδιά να έπαιρναν μαθήματα από τους Halestorm όσον αφορά το original χαρακτήρα ενός παρόμοιου σχήματος…
 

Tags