Aυτή είναι η πρώτη φορά που ακούω δουλειά των ιταλών  ‘’Bad Memories’’ οι οποίοι είναι ενεργοί από το 2006!Με το πρώτo άκουσμα του δεύτερου δίσκου τους ‘’Forced To Be A Stranger’’ κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για μια μπάντα βασισμένη στη φιλοσοφία των 80’sκαι του AORύφους.

Το πρώτο κομμάτι του δίσκου με τίτλο ‘’Tears Of An Angel’’ σε προετοιμάζει για κάτι καλό μιας και  έχει μια γλυκιά μελωδία με αρκετό συναίσθημα, ακριβώς  δηλαδή ότι ταιριάζει σε μια ΑΟR μπάντα. Συνεχίζει με ένα το κομμάτι το ‘’NeverTooHard’’ που δεν θα έλεγα πως σου μένει και τόσο στο νου. Έχω ξεχωρίσει και προτείνω το ‘’Shadow In This Life’’ αλλά και το  ‘’Forced To Be A Stranger’’ για τους φαν του μελωδικού hardrock!
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε  να λείπει η μπαλάντα από ένα AOR δίσκο και πόσο μάλλον ιταλών συνθετών. Το ‘’Memories’’ είναι μια συμπαθητική μπαλάντα αλλά μέσα στις άκρες  αδιάφορη.
 
Η προσπάθεια των ιταλών AOR-άδων δεν είναι άσχημη γενικά αλλά ούτε και άξια τρομερής σημασίας. Για τους πολύ ψαγμένους και  πωρωμένους μελωδικούς φαν όμως είναι ένας δίσκος  που θα έπρεπε να βρίσκετε στη συλλογή τους!