Καινούρια σχετικά συγκρότημα οι Σουηδοί, οι οποίοι κυκλοφορούν την δεύτερη δουλειά τους. Η διαφορά με το ομώνυμο ντεμπούτο τους φαίνεται από το πρώτο άκουσμα, καθώς το εν λόγω album ήταν ναι μεν καλό αλλά δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν από όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα του είδους. Χρειαζόταν να τιθασεύσουν τις επιρροές τους ώστε να βγάλουν ένα πιο προσωπικό ήχο και αυτό φαίνεται να πετυχαίνουν εδώ. Κάτι τέτοιο είχε φανεί και στο προ διετίας “Cimmerian Shade” EP.

Στη μουσική τους θα ακούσει κανείς αρκετά πράγματα, τα οποία όμως είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να σε κάνουν να νομίζεις πως αυτό το album κυκλοφόρησε κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ‘80. Τα riff παραπέμπουν ακόμα και σε speed metal, τα φωνητικά και η ατμόσφαιρα ισορροπούν ανάμεσα στο death και στο black ενώ πειραματίζονται και  με ήχους που φέρνουν στο νου κλασσικό heavy όπως στα “Midnight Trial”, “Initiation Rite” και “Revenants”, με το τελευταίο να είναι το πιο διαφορετικό κομμάτι σε όλο το album.  

Παρ’ όλο που ηχογραφήθηκε μόνο μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, δείχνει ένα συγκρότημα πολύ σίγουρο και συνειδητοποιημένο με αυτό που κάνει. Ένα γερό βήμα μπροστά και αν συνεχίσουν έτσι, θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον. Α, έχουν και ένα από τα πιο τέλεια λογότυπα ever (άσχετο, απλά ήθελα να το πω).

For The Fans Of: (early) Slayer, Possessed, Aura Noir