Το τελευταίο διάστημα έχει αποδειχτεί εξαιρετικά παραγωγικό για τον Jim Peterik ο οποίοςμετά την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Through The Eye Of The Tiger” που εκδόθηκε πέρσι και τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση των The Ides Of March με την κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού box set, έρχεται τώρα η ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας ενός Unplugged album με τίτλο “Eye Of The Writer” το οποίο θα βγει κάτω από τη γνωστή εταιρεία PledgeMusic δίνοντας την ευκαιρία στους φανατικούς οπαδούς του ιδρυτή των Survivor για τα εξής πακέτα:
1. Με 35 δολάρια, θα μπορέσει κάποιος να αποκτήσει ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του “Eye Of The Writer” μαζί με διάφορα άλλα καλούδια (press photos, κωδικό για download κτλ.)
2. Με 25.000 δολάρια (ναι, καλά διαβάσατε!), θα μπορέσει κάποιος να γράψει ένα τραγούδι με τον Jim Peterik, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο album και θα παίξει ζωντανά με τον Peterik πάνω στη σκηνή το συγκεκριμένο τραγούδι! Επιπλέον, ο…γενναιόδωρος οπαδός θα ανταμοιφθεί και με ένα υπογεγραμμένο πλατινένιο βραβείο για το single “Eye Of The Tiger”.