The Dead Daisies

Οι Dead Daisies επιστρέφουν στην SPV και κυκλοφορούν ένα EP με τον τίτλο “The Lockdown Session” στις 17 Ιουλίου. Το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, πρώτο με τον Glenn Hughes στη σύνθεσή του, αναμένεται στις 22 Ιανουαρίου 2022.

«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό το φανταστικό συγκρότημα μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο συνδυασμός των Dead Daisies και της SPV είναι και θα συνεχίσει να είναι η συνταγή της επιτυχίας», σχολιάζει ο πρόεδρος της Γερμανικής εταιρείας, Olly Hahn. «Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι σου και είμαστε πάλι εκεί που ανήκουμε, έτοιμοι για το επόμενο, συναρπαστικό κεφάλαιο, το καλύτερό μας», σχολιάζει από τη μεριά του το συγκρότημα.

Το EP περιέχει τέσσερις ακουστικές ηχογραφήσεις που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε αυτό. «Μόλις καταλάβαμε ότι η περιοδεία και η κυκλοφορία του άλμπουμ μας θα αναβάλλονταν για το 2021 ηχογραφήσαμε αυτά τα κομμάτια με το μυαλό στους οπαδούς μας. Το “Lockdown Sessions” είναι ο τρόπος μας για να κρατήσουμε επαφή με όλους σας παρά τους περιορισμούς που ισχύουν ανά την υφήλιο», δηλώνει ο David Lowry.

Το “Lockdown Series” περιέχει τα “Unspoken” και “Righteous Ways”, καθώς και δυο διασκευές στο “30 Days In The Hole” των Humble Pie και το “Fortunate Son”, στο οποίο  τραγουδά ο ντράμερ, Deen Castronovo.