Νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Η.Ε.Α.Τ.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ακόμα μία αλλαγή ημερομηνίας για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των H.E.A.T στην Αθήνα.

Όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά τις αγαπημένες μας μπάντες. Όλοι θέλουμε να ξαναζήσουμε το πιο καυτό rock ‘n’ roll show στον πλανήτη.

Ο Covid19 όμως έχει διαφορετική άποψη. Λόγω της πορείας εξάπλωσης της πανδημίας στην πατρίδα τους και των συνεχιζόμενων περιορισμών στην διεξαγωγή συναυλιών, σεβόμενοι την υγεία και την ασφάλεια όλων όσων εμπλέκονται στην διεξαγωγή μιας συναυλίας (κοινό, καλλιτέχνες, διοργανωτές, τεχνικοί κ.α.), είμαστε αναγκασμένοι να μεταφέρουμε την προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο συναυλία των H.E.A.T στην Αθήνα, σε νέα ημερομηνία:

Η.Ε.Α.Τ.

Σάββατο 08 Μαϊου 2021

Gagarin 205 Live Music Space

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για τις προηγούμενες ημερομηνίες, ισχύουν κανονικά για την συναυλία του Μαϊου 2021.

Eξαργύρωση εισιτηρίων:

Eφόσον δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στην συναυλία τον Μάϊο και επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία, η οποία ισχύει από σήμερα μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου 2020:

  • Για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια παρακαλούμε επικοινωνήστε με το www.123tickets με τους εξής τρόπους:
    • Στέλνοντας email με θέμα «Eξαργύρωση εισιτηρίου H.E.A.T»                  στo info@123tickets.gr
  • Για τα φυσικά εισιτήρια μπορείτε να προσέρχεστε στα σημεία όπου τα αγοράσατε, και να τα εξαργυρώνετε επιτόπου (πάντα εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής και social distancing)

Προπώληση:

Σεβόμενοι τις οδηγίες των ειδικών και την προσπάθεια εκ νέου περιορισμού της εξάπλωσης του Covid19, συνεχίζουμε την προπώληση αποκλειστικά online στο 123tickets.gr (με τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις) ώστε να αποφύγουμε όλοι τις άσκοπες μετακινήσεις και τους κλειστούς χώρους.

Link προπώλησης:  https://www.123tickets.gr/el/events/heat_09_2020.html#.Xww_bS2w2u5