Glenn Tipton

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Andy Sneap στο podcast του Robb Flynn των Machine Head “No Fuckin’ Regrets With Robb Flynn”, ο παραγωγός/κιθαρίστας μίλησε για το ρόλο του Glenn Tipton στο επόμενο άλμπουμ των Judas Priest.

«Είναι πολύ σκληρό, γιατί ο Glenn είναι ένας καλός φίλος, έχοντας συνεργαστεί τόσα πολλά χρόνια. Όλοι τους είναι καλοί φίλοι, εδώ που τα λέμε. Αλλά, βλέποντας το τι περνάει αυτός ο άνθρωπος και πόσο αποφασισμένος είναι… τον βλέπω να κάθεται στο στούντιο και παλεύει, για να είμαι ειλικρινής, αλλά είναι τόσο αποφασισμένος. Και πρέπει να είναι πολύ αγχωτικό για αυτόν, κάποιος που έζησε όλη του τη ζωή στους Judas Priest – 50 χρόνια. Είναι τραγικό αυτό να συμβαίνει στον οποιονδήποτε, αλλά να συμβαίνει σε έναν κιθαρίστα αυτού του βεληνεκούς…»

«Ακόμα κι αν πρέπει να συναρμολογήσουμε τα κομμάτια μεταξύ τους, θα είναι ένα μεγάλο μέρος του», δήλωσε σχετικά με τον ρόλο του Tipton στο νέο άλμπουμ των Priest. «Είναι κάτι το φυσικό για αυτόν το να ηχογραφεί. Ιδιαίτερα δε με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δεν είναι κάτι που μπορείς να σκεφτεί αυτή την ώρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι μια περίπτωση του βλέποντας και κάνοντας».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο: