Udo - Wolf Hoffmann
Yiannis Dolas

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του με το podcast “Scars And Guitars”, ο Udo Dirkschneider δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανασυνεργαστεί με τον Wolf Hoffmann.

Όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται σε επαφή με τον κιθαρίστα και ηγέτη των Accept, ο Στρατηγός ήταν κατηγορηματικός: «ποτέ! Και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του. Είμαι και πάλι καλός φίλος με τον Peter Baltes (τον πρώην μπασίστα των Accept), που παίζει μπάσο στο νέο μου άλμπουμ. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Stefan Kaufmann. Για κάποια χρόνια έπαιζε κιθάρα με τους U.D.O. κλπ. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο δεν θέλω να μιλήσω –ας το πούμε έτσι- είναι ο Wolf. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας ούτως ή άλλως, αλλά να ξαναδουλέψω μαζί του; Ποτέ!»

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως μια φορά που συνάντησε τον (νυν τραγουδιστή των Accept) Mark Tornillo, απέφυγε να τον χαιρετήσει. «Σε ένα φεστιβάλ, το Masters Of Rock στην Τσεχία ήμουν καλεσμένος των Lordi που ήταν headliners και οι Accept καλεσμένοι, στο ξενοδοχείο εγώ και ο Mark περιμέναμε κάποιο αυτοκίνητο και δεν μου είπε ούτε καν «γειά». Τι μπορώ να κάνω; Γιατί να μην πεις έστω ένα «γειά»; Είμαι πολύ καλός φίλος με τον David Reece (πρώην τραγουδιστής των Accept στο άλμπουμ “Eat The Heat”). Πραγματικά είμαστε πολύ καλοί φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο κλπ, κλπ. Δεν ξέρω… αυτό που άκουσα από τον Peter πάντως ήταν πως δεν επιτρέπεται να μου μιλάει. Μη με ρωτάτε. Ξεχάστε το… Είναι καλός τραγουδιστής και κάνει πολύ καλή δουλειά με τους Accept και του εύχομαι καλή τύχη. Και ίσως μια μέρα μου μιλήσει κιόλας. Ποτέ δεν ξέρεις» είπε ο Udo.