Άλλο ένα απόσπασμα από το live Blu-Ray/CD των Firewind

0

Οι Firewind δημοσίευσαν άλλο ένα δείγμα από το ζωντανό “Still Raging”, που κυκλοφορεί σε Blu-Ray/2πλο CD από την 1η Σεπτεμβρίου, μέσω της AFM Records, το “Ode To Leonidas”.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μια μπάντα όπως οι Firewind υπάρχει εδώ και 2 δεκαετίες», σχολιάζει ο Gus G. «Το 2022 είχαμε σχεδιάσει μόνο μια επανέκδοση του ντεμπούτο άλμπουμ μας, αλλά με την πανδημία να υποχωρεί σιγά-σιγά, είχαμε την τύχη να αρχίσουμε να κάνουμε ξανά συναυλίες στην Αμερική και την Ευρώπη. Το φθινόπωρο του 2022 παίξαμε 2 headline shows στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, για να γιορτάσουμε την 20η επέτειο μας».

«Πριν από τις ελληνικές συναυλίες, οι φίλοι μου από το κινηματογραφικό συνεργείο OTSE με ρώτησαν για την κινηματογράφηση της συναυλίας μας στη Θεσσαλονίκη. Κατά κάποιο τρόπο, τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν, καθώς επιστρέψαμε στον ίδιο χώρο (Principal Club Theater), με το ίδιο ακριβώς συνεργείο που γύρισε το DVD μας το 2008 (Live Premonition – το θυμάται κανείς;). Με αυτή την ευκαιρία μπροστά μας, άρχισα να σκέφτομαι έναν ωραίο τρόπο για να το βάλουμε στα σπίτια των αγαπημένων μας οπαδών, ως ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την υποστήριξη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με την AFM Records, σας παρουσιάζουμε ένα ειδικό πακέτο BluRay + 2CD. Οπότε ναι… Firewind Still Raging, 20 χρόνια μετά και όλα αυτά χάρη σε ΕΣΑΣ!»

Να θυμίσουμε ότι οι Firewind εμφανίζονται στο φεστιβάλ Metal Union στο Αγρίνιο στις 2 Σεπτεμβρίου και την επομένη στην Τεχνόπολη στην Αθήνα στα πλαίσια του Gimme Shelter Open Air Festival μαζί με τους Strato (την αυθεντική σύνθεση των Stratovarius), τις Nervosa (στην πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους) και τους Lazy Man’s Load.