Οι Amorphis δημοσίευσαν ένα live video για το τραγούδι “Wrong Direction”, από το άλμπουμ “Queen Of Time (Live At Tavastia 2021)”, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από την Atomic Fire Records.

Ο Esa Holopainen σχολιάζει: «Είχαμε γυρίσει ένα βίντεο για αυτό το τραγούδι όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Queen Of Time”. Ένα ενδιαφέρον ανέκδοτο είναι ότι ο Tomi Joutsen και ο Pekka Kainulainen [γνωστός και ως στιχουργός του συγκροτήματος] ταξίδεψαν και οι δύο στη νορβηγική Λαπωνία για να γυρίσουν τα πλάνα τοπίου. Αλλά τελικά μπορούσατε να δείτε μόνο τον Pekka στο βίντεο. Ο καημένος ο Tomi έπρεπε να ταξιδέψει και να περάσει μερικές μέρες στη Νορβηγία για το τίποτα. Το πολύ ωραίο βίντεο σκηνοθέτησε ο ντράμερ των Sentenced, Vesa Ranta, αλλά τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη ζωντανή εκδοχή του κομματιού και ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εμείς”.

Να θυμίσουμε ότι οι Amorphis παίζουν δυο συναυλίες στην χώρα μας, στις 3 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και την επομένη στο Fuzz Live στην Αθήνα.