Οι BEFORE SUNDAY θα είναι το μοναδικό support των PAVLOV’S DOG στο ελληνικό τους mini tour καθώς και στην εμφάνιση τους στο Λονδίνο!

Μεγάλες ζωντανές εμφανίσεις για τους BEFORE SUNDAY! H μπάντα της ANGELS PR με καταγωγή τη Θεσσαλονίκη και έδρα το Λονδίνο θα είναι το μοναδικό support των θρυλικών PAVLOV’S DOG στα δύο τους ελληνικά live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στην εμφάνιση τους στο Λονδίνο!

Οι Before Sunday δημιουργήθηκαν το 2014 από τους Nik Basis (guitar&vocals) & Stella Panteloudi (vocals&percussion). Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη οι Before Sunday έχουν πραγματοποιήσει πολλές  live εμφανίσεις κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα. Αρχικά έκαναν αισθητή την παρουσία με τις αξιοπρόσεκτες διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια όπως το ‘All about the bass’ (Meghan Trainor) , ‘ Mirrors‘ (Justin Timberlake)  και ΄Imnottheonlyone’ (SamSmith). Τα συγκεκριμένα video δημοσιεύθηκαν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.Όμως δεν σταμάτησαν εκει… Tο 2015 δοκιμάζουν την τύχη τους στο Manchester της Αγγλίας. Εκεί ηχογραφούν  το τέταρτο cover τους “ Bang Bang”(JessieK, Arianna Grande, Nicki Minaj) και  συναντούν τον Nick McCabe κιθαρίστα του συγκροτήματος  The Verve και συζητούν τις προοπτικές συνεργασίας με τον επιτυχημένο μουσικό/παραγωγό.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, όλα τα videos διασκευών των Before Sunday, κερδίζουν τα βραβεία καλύτερης διασκευής, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ερμηνείας στο βρετανικό music network Beat 100. Έπειτα από ένα χρόνο αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο Λονδίνο αναζητώντας νέους στόχους και βάζοντας πλώρη για τον δικό τους προσωπικό δίσκο. Ηχογραφούν δυο ακόμα covers, τa ‘ Ain’t been done’ (JessieJ) και το ‘ Pokemon Theme Song’ από την ομώνυμη παιδική σειρά Pokemon στα πλαίσια της σειράς video ‘Nostalgia’.  Έχουν κυκλοφορήσει δύο singles, τα “No Destination” και “Obsessions” και αυτή την περίοδο  είναι αφοσιωμένοι στην ηχογράφηση του πρώτου τους LP σε studio του Λονδίνο και ετοιμάζουν live εμφανίσεις καθώς και μια περιορισμένης διάρκειας περιοδεία σε Αγγλία και Ελλάδα.

Ανάμεσα στις σημαντικές τους εμφανίσεις συμπεριλαμβάνονται και τρία opening acts που θα κάνουν στις συναυλίες των Pavlov’s Dog σε Λονδίνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο 2019.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου (Λονδίνο)

https://www.facebook.com/events/357723718165818/

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (Αθήνα)

https://www.facebook.com/events/2502508329820749/

Σάββατο 23 Νοεμβρίου (Θεσσαλονίκη)

https://www.facebook.com/events/780912452258198/

Official links

https://www.facebook.com/beforesundayband

http://www.youtube.com/c/BefoReSunday

https://www.instagram.com/beforesundayband