Δεν εντάσσονται στο Rock’n’Roll Hall Of Fame οι Maiden – μπαίνουν οι Foo Fighters

0

Οι Iron Maiden δεν θα ενταχθούν στο Rock’n’Roll Hall Of Fame φέτος, καθώς δεν συγκέντρωσαν αρκετές ψήφους ώστε να συμπεριληφθούν στην “τάξη του 2021”.

Παρόλο που το συγκρότημα αναδείχτηκε τέταρτο στην πρόσφατη ψηφοφορία του κοινού, με τους Foo Fighters να είναι πέμπτοι, τελικά το συγκρότημα του Dave Grohl συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από το σώμα 1200 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων και ήδη ενταγμένων στο Hall Of Fame, ιστορικών και παραγόντων της μουσικής βιομηχανίας.

Οι Foo Fighters μαζί με την Tina Turner, την Carole King, τον Todd Rundgren και τους Go-Go’s ανήκουν πλέον στο Rock’n’Roll Hall Of Fame και η ένταξή τους θα ανακοινωθεί επίσημα στην τελετή που θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου στο Ohio’s Rocket Mortgage FieldHouse του Cleveland. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dave Grohl είναι ήδη ενταγμένος σαν μέλος των Nirvana το 2014.

Επιπλέον, ο Randy Rhoads θα τιμηθεί με το βραβείο Musical Excellence, το οποίο δίνεται σε καλλιτέχνες, μουσικούς, παραγωγούς κλπ των οποίων η αυθεντικότητα και η επιρροή στη δημιουργία είχαν δραματικό αντίκτυπο στη μουσική.