Δεύτερο βίντεο από το project “At The Movies”

0

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα βίντεο από τον Chris Laney (Pretty Maids) να παίζουν το “No Easy Way Out” του Robert Tepper, τώρα η παρέα επιστρέφει με το “Maniac” με την Linnéa Vikström Egg (QFT), κόρη του Tomas Vikström (Stormwind, Therion), που αναλαμβάνει φωνητικά να προστίθεται.

Μέσα από την καραντίνα και την υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι ο Chris Laney ξεκίνησε ένα project με το όνομα “At The Movies”, όπου μαζί με άλλους μουσικούς θα ηχογραφούν τραγούδια από ταινίες ο καθένας από το σπίτι του. Το πρώτο βίντεο που ανέβασαν είναι ένα από τα πιο κλασικά hard rock τραγούδια σε ταινία!

«Τι συμβαίνει όταν είσαι σε καραντίνα; Βλέπεις πολλές ταινίες! Τότε ο Chris Laney συνειδητοποίησε πόσα πολλά τρομερά soundtracks υπάρχουν. Έτσι αποφάσισε να μιλήσει με μερικούς φίλους Björn Speed Strid (Soilwork, Night Flight Orchestra) στα φωνητικά, Chris Laney στην κιθάρα και τα δεύτερα φωνητικά, τον Allan Sørensen (Royal Hunt) στα τύμπανα, τον Morten Sandager στα πλήκτρα, τον Pontus Egberg (Treat, King Diamond) στο μπάσο και τον Pontus Norgren (Hammerfall) να τον συνοδεύσουν σε κάτι διασκεδαστικό, αναφέρει ο ίδιος ο Laney.

Για να δείτε το πρώτο βίντεο κάντε κλικ εδώ