Η Napalm Records θα ξανακυκλοφορήσει τα “Where Lovers Mourn” και “Arcane Rain Fell” των Draconian σε βινύλιο στις 17 Δεκεμβρίου.

Το ντεμπούτο μας, “Where Lovers Mourn”, φανερώνει ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από το doom στην folk μουσική, όλα υπό το gothic vibe που μας ακολουθεί από το πρώτο μας κιόλας demo. Ουσιαστικά, αποτελείται από υλικό του demo μας, “Dark Oceans We Cry”, το οποίο ξαναδουλέψαμε και το οποίο είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά. Μπορείτε να ακούσετε ακόμα ίχνη αυτής της εποχής ακόμα και στις πιο πρόσφατες δουλειές μας.

Με το “Arcane Rain Fell” καθιερώσαμε τον ήχο μας και κάναμε το μεγάλο βήμα με τις συνθέσεις των τραγουδιών μας. Είναι πολύ αγαπητό τόσο σε μας, όσο και τους οπαδούς μας, ακόμα και σήμερα. Στιχουργικά, πρόκειται για τη συνέχεια των επιρροών μας από το demo μας “A Closed Eyes Of Paradise” του 1999», σχολιάζουν οι Anders Jacobsson (φωνητικά) και Johan Ericsson (κιθάρα).

Το “Where Lovers Mourn” θα είναι διαθέσιμο σαν 2πλο marbled βινύλιο σε ασημί και μαύρο, ενώ το “Arcane Rain Fell” σαν 2πλο marbled βινύλιο σε διάφανο πράσινο και μαύρο, ενώ για την καθεμία κυκλοφορία θα υπάρχουν μόνο 500 κόπιες για όλο τον κόσμο.